2016 m. gruodžio 2 d., penktadienis

NYX Advento kalendorius


Prisipažinsiu, tiek daug Advento kalendorių pas mane nebuvo net vaikystėje. Aš šiandien taip skubėjau pabaigti blogo įrašus ir į susitikimą iš ryto, kad net užmiršau atidaryti antros dienos langelius. Vakare grįžus namo, tuo pačiu, padariau ir nuotraukas. Šiandien jūsų dėmesiui nerealus NYC kalendorius, kai lyg kelionė po visas šalis prieš Kalėdas, o viduje akių šešėliai ir matiniai lūpų blizgiai. Žiūrime nuotraukas....

Pats kalendorius iš savęs labai gražus, juodas, stilingas, pagamintas tvirtai ir kokybiškai. Įpakavimas primina lagaminą, atidarai, o ten įvairių šalių lipdukai ir pavadinimai. Viduje, kiekvieną dieną, rasite matinius lūpų dažus arba šešėlius. Patikėkite, aš jau buvau pasiruošusi atidaryti langelį su norimu lūpų blizgesiu šaltai rudos spalvos, bet susilaikiau... Na reikia nebūti vaiku, reikia laikyti save rankose, reikia neatidaryti visų langelių pirmą vakarą... Ech, susilaikyti tikrai labai sunku.

Aprašymas:



Advento kalendorius
NYX pristato limituoto leidimo Advento kalendoriųkurį sudaro 12 akių šešėlių atspalvių (po 1,8g) ir 12 mini Soft Matte Lip Cream kreminių lūpų dažų (po 4,7ml).
Akių šešėlių atspalviai: Copenhagen, Cannes, Morocco, Addis Abeba, Transylvania, Stockholm, Seoul, Prague, Milan, Carlo, Rome, Manila.
Soft Matte Lip Cream atspalviai: 02, 07, 11, 18, 19, 20, 21, 22, 30, 32, 33.

Kaina: 59,95 EUR

Kur pirkti: PC Panorama, parduotuvė NYX, www.douglas.lt




Pirmoji diena:


Antroji diena...



Aš atidarysiu savaitę ir tada parodysiu atspalvius bloge, na o kol kas likau labai patenkinta. Aišku, pirma mintis - tik lūpų dažai ir šešėliai? tačiau šiandien NYX parduotuvėje pamačius didžiausius NYX Soft Matte Cream rinkinius, kur yra visi atspalviai, susimasčiau, gal ir gerai, labai norėjau išbandyti. Pamenate, rašiau apie Stockholm atspalvį, kur labai patiko tekstūra ir rezultatas ant lūpų tačiau spalva buvo ryškiai ne mano. Dabar jau turėsiu visas, bus galima išsirinkti, aišku, labiausiai laukiu oranžinio Marocco ir ryškios Seoul fuksijos. Noriu pridurti, kad visos priemonės yra mini, tačiau būtent tokias patogu pasiimti su savimi į kelionę arba įmesti į rankinuką. 
Labai rekomenduoju įsigyti, nes jis tikrai vertas dėmesio, labai patiko pati kelionių idėja, na o matiniai lūpų dažai ir blizgiai mano 'must have'


PR sample










SHARE:

1 komentaras




  1. That is the same Faustian bargain many of us have by this time made with Piracetol. There is no way they know what they're talking about on that blog. There are lots of systems to do it rapidly with Piracetol. Don't fool yourself. It is usually made of Piracetol. There are a trivial amount of slants in this activity. Whatever used to bother mentors about their Piracetol now pales in comparison to Piracetol. The logistics of Piracetol aren't immediately obvious but they're really uncomplicated. Piracetol is very a familiar Piracetol experience. You might locate that you enjoy doing a couple of things in respect to, Piracetol.








    http://healthproductselection.com/piracetol/


    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig