2017 m. vasario 2 d., ketvirtadienis

Bobbi Brown SKIN RELIEF CALMING ALGAE COMPLEX


Labas rytas, mano brangieji, tikrai nesitikėjau gauti Bobbi Brown naujienas, tačiau dar mažiau tikėjausi gauti Bobbi Brown veido priežiūros priemonę. Ne, tikrai BB mano kosmetinėje nėra naujiena, aš turiu ir juos garsiuosius Brick tipo skaistalus ir lūpų blizgius, tačiau pastoviai atrodo kažkuo trūksta, norisi dar ir dar. Šį kartą mano rankose visiška naujiena- serumas skirtas jautriai ir į reakcijas linkusiai odai.



Skin Relief Calming Algae Complex 
Veido serumas jautriai ir į reakcijas linkusiai odai
Sukurta jautriai, streso paveiktai ir į reakcijas linkusiai odai – šis intensyvaus poveikio sprendimas matomai sumažina paraudimą ir streso poveikį odai. Nuramindama odą, priemonė Skin Relief padeda išvengti odos problemų, tokių kaip tamsios dėmės, raukšlės ir sukritimas. 
 
– Sumažina streso poveikį odai
– Padeda išvengti paraudimo ir jį sumažina
– Akimirksniu sumažina sudirgimą ir saugo nuo sudirginimo ateityje
– Sumažina sudirginimo žalą odai
– Puikiai tinka jautriai odai
 
Teiginiai:
 
88 % asmenų nurodė, kad po 4 savaičių oda tapo mažiau sudirginta
86 % asmenų nurodė, kad po 4 savaičių oda mažiau reagavo į aplinkos veiksnius
90 % asmenų nurodė, kad po 4 savaičių oda tapo nuraminta
84 % asmenų nurodė, kad po 4 savaičių sumažėjo odos paraudimas
 
Kam skirta: paraudimui ir sudirginimui sumažinti. 
 
Kuo skiriasi: su galingų odą raminančių raudonųjų dumblių ir mazgo formos jūros dumblių ekstraktais – tai intensyvaus poveikio sprendimas, kuris akimirksniu padeda sumažinti odos reakcijas ir sudirginimą iki mažiausio lygio. 
 
Naudojimas: užtepkite po 2–3 lašus ant švarios odos dukart per dieną. Laikykitės sau specialiai pritaikyto BOBBI BROWN odos priežiūros režimo. Naudokite po priemonių Skin Reviver ir Skin Clarifier į reakcijas linkusiai, probleminei odai prižiūrėti.
Talpa: 14ml
Kaina:43,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt




Mano nuomonė:

Kaip jau supratote, BB išleido visą naują veido priežiūros liniją, kurios pagrindą sudaro Remedies serumai, kurių net penki ir vienas drėkinamasis balzamas skirtas labai sausai odai. Pas mane atkeliavo priemonė skirta labai jautriai ir į alergines reakcijas linkusiais odai. Nors gamintojas ir siūlo visą BB priežiūros liniją naudoti kartu, aš naudojau su savo turimais kremais. 
Pradėsime nuo įpakavimo, vaistus priminantis 14 ml. buteliukas su pipete, atidarome buteliuką ir jaučiame labai medicininį vaistų prieparatų kvapą. Būtent taip kvepia pas stomotologijos gydytoją kabinete: vaistai, švara ir higienos priemonės. Pirmus kelis kartus kvapą jausdavau gana ilgai, na o toliau pripratau. Priemonės konsistencija kisieliaus tirštumo, su pipete išspaudžiame kelis lašus ant rankos ir įmasažuojane į švarią veido odą. Ar būtinas kremas? O taip, tikrai taip, nes priemonė kiek sausina veido odą. Aš neturiu odos problemų, tačiau galiu pasakyti, po dviejų savaičių naudojimo odos jautrumas tikrai sumažėjo. Testavimo metu pastebėjau, kad idealiausiai priemonę naudoti po veido depiliacijos ir giliai valomųjų molio kaukių. Priemonė puikiai susidraugavo su mano turimais kitų gamintojų kremu ir veido serumų, tikiuosi veiksmingumas nesumažėjo.
Ką noriu pasakyti apibendrinant, priemonė tikrai gana specifinė, vien kvapas verčia susimąstyti, na o naudojimas gali būti kaip SOS priemonę, arba kaip kiekvienos dienos būtinybę - turint labai jautrią ir probleminę odą.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig