2017 m. vasario 23 d., ketvirtadienis

Matrix plaukų procedūra


Labai norėjau vakar, iš karto po procedūros, pasidalinti savo įspūdžiai apie Matrix išbandytas plaukų priežiūros priemones. Ar kada nors girdėjote apie šveitiklį plaukams? ne, ne, ne galvos odai, o būtent plaukams, kuris suteikia žvilgesio? Aš likau ant tiek sužavėta Matrix procedūra, mano plaukų atspalvių ir būklę, kad tiesiog negaliu tylėti. Manau po mano įrašo visos skubėsite šios nuostabios priemonės.



Kaip pamenate, mano plaukai buvo padažyti su Matrix plaukų dažais, praėjo jau kelios savaitės, spalva kiek prasiplovė, todėl tokia procedūra buvo gera išeitis pašalinti nereikalingus plaukų pigmentus ir paruošti plauką tolimesniam tonavimui. Tonuosime plaukus kitą savaitę, viską papasakosiu smulkiau jau netrukus, o kol kas grįžtame prie procedūros. 


Noriu pasakyti tik vieną, procedūra susideda iš dviejų dalių - plaukų pilingo ir (kirpėjas įvertina plaukų būklę) koncentrato. Aš pakomentuosiu visą eigą, nes kai kuriuos procedūros žingsnius galima naudoti namuose, kai kurios daro tik profesionalus kirpėjas salone.


Aš manau šis nerealus Matrix Biolage plaukų šveitiklis privalo būti kiekvienos iš mūsų namuose. 
Matrix Biolage Sugar Shine poliruojančio poveikio šveitiklis plaukams yra besilikonė plaukų priežiūros priemonė, švelniai pašalinti galvos ir plaukų nešvarumus. Vandenyje tirpūs kristalai ištirpsta plaukuose, švelniai pašalindami susikaupusius nešvarumus bei fiksavimo priemonių likučius nuo pat šaknų iki plaukų galiukų. Plaukai įgauna lengvumo pojūtį ir kartu yra pamaitinami. Tinka dažytiems plaukams, tačiau reikia prisiminti, kad šveitiklis gali pašalinti dažų likučius, todėl iš karto po dažymo šveitiklio naudoti nerekomenduojama. Geriausiai šveitiklį naudoti prieš dažymą.

Pats šveitiklis gana tirštus, pagamintas cukraus pagrindu. Kvapas stiprus, citrinų šerbetas. 

Naudojimas: naudoti prieš šampūną. Suskirstykite plaukus į tris dalis, paimkite arbatinį šaukštelį šveitiklio ir švelniai įmasažuokite į plaukus nuo šaknų iki galiukų. Geriausiai įmasažuoti į plaukus prieš plaukų žvynelius, nebijokite, cukraus kristalai nepažeis plaukų, todėl procedūra rekomenduojama net labai silpniems ir nualintiems plaukams, nes būtent tokie plaukai reikalauja papildomų valymo procedūrų (tiesiog šampūnas sunkiai pašalina plaukų laiką ir  kitas stailig'o priemonių likučius). Šveitiklį rekomenduojama palikti kelioms minutėms, tam, kad cukraus kristalai ištirptų, tada padarome dar kartą labai lengvą masažą ir nuplauname.  Kruopščiai išskalaujame plaukus, o po to naudojame šampūną. 

Alicija naudoja Matrix So Long Damage plaukų šampūną. Mane labai domina, ar būtina naudoti visas Biolage Sugar Shine priemones kartu. Ne, nebūtina, svarbiausiai parinkti tinkamą šampūną pagal jau turimą plaukų būklę. Pasak Alicijos, Sugar Shine plaukų priežiūros priemonės tinka normaliems plaukams, jie nepasunkina ir suteikia blizgesio. Ar tokių plaukų aplamai būna? Juk dažniausiai plaukai arba pažeisti, arba labai sausi, arba riebūs? Žinote, kas yra svarbiausiai? Išsirinkti vieną plaukų specialistą, kuris rūpintųsi jūsų plaukais, būtent tada įmanomas geriausias rezultatas. Na taip, pilnai sutinku, anksčiau šokinėjau nuo vieno šampūno prie kito, nuo vienos plaukų kaukės iki kitos, dabar mano vonioje liko tik du šampūnai (vienas, violetinis, prisidėjo po plaukų dažymo) ir kelios kaukės. Jaučiamas plaukų būklės pagerėjimas. Aš manau tas pats būtų, jeigu mano plaukų būklę, sušukavimu ir dažymų užsiimtų vienas meistras. Grįžtant prie šveitiklio noriu pasakyti, kad jį reikia naudoti kas 3 savaites, geriausiai prieš plaukų dažymą.





Po plaukų šampūno pereiname prie sunkios artilerijos, kurią privalo parinkti profesioanlas priklausomai nuo plaukų būklės. Mano plaukų galiukai vis dar pažeisti ir sausi, todėl Alicijos pasirinkimas Matrix Correct It Ceramide koncentratas ir monentinio poveikio plaukų kaukė Matrix Total Treat.

Matrix MIRACLE MORPHER CORRECT IT CERAMIDE Atkuriantis koncentratas - tai priemonė pratrutinti plaukus reikiamais vitaminais. Sulaiko riebalus, kurie "atsakingi" už plaukų kutikules, tuo pačiu apsaugodama plaukus nuo išorinių veiksnių. Plaukai tampa stipresni, švelnesni bei bus maitinami. Šį priemonė labai koncentrruota, padauginti nerekomenduojama. Poveikis nuo šios procedūros isšilako apie dvi savaites. Kaip naudoti: paskiurstome plaukus sruogomis, tepame koncentratą, atliekame lengvą masažą tam, kad priemonė geriau susigertų į plaukus, paliekame kelioms minutėms ir tepame plaukų kaukę ant viršaus.

Plaukų kaukė Matrix Total Treat  skirta labai pažeistiems plaukams, ji irgi iš profesionalams skirtų priežiūros priemonių, todėl patiems naudoti nerekomenduojama.







Ką aš noriu pasakyti apie rezultatą, jis tikrai tobulas, mano plaukai taip žvilga ir tokie gražus, kad aš net negaliu patikėti. Jeigu anksčiau man atrodė, kad plaukų spalva kiek per tamsoka, po šveitiklio plaukų spalva labai svari ir graži. Dar vienas pliusas - jaučiasi kad plaukas storesnis, slydus ir sunkus, na o prie viso to plaukai neprarado apimties ir nesi riebaluoja greičiau. Kitą kartą papasakosiu apie tai, kiek išsilaikė rezultatas.




Ačiū labai Alicijai ir plaukų priežiūros priemonių parduotuvei www.inhair.lt










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig