2017 m. vasario 12 d., sekmadienis

NYX LIQUID SUEDE CREAM LIPSTICK



Šiandien atsikeliau anksčiau tam, kad daugiau dėmesio skirti blogui. Aš esu iš labai pareigingas žmogus, jeigu buvo pažadėta ir nepadaryta, aš negaliu miegoti ramiai. Taip, taip, būtent todėl iš pat ryto su dideliu kavos puodeliu aš jau prie blogo rašymo. Taip, logiška, galima gi parašyti kelis įrašus ir vakare, bet nesinori. Na NESINORI ir viskas. Man darbingiausias laikas rytais, plius dar pažadėjau, kad daugiau dėmesio skirsiu vyrui, todėl savaitgaliais rašau tik tada, kai vyras miega. ;0). Na o šnekame šiandien apie NYX kreminius (pusiau matinius) lūpų blizgius crazy spalvos, pas mane du violetiniai variantai...





Liquid Suede Cream Lipstick
Skysti lūpų dažai
Džiaukis dailiomis lyg lėlytės lūpomis su pliušinio švelnumo ryškiaspalviais lūpų dažais! Mūsų Liquid Suede Cream Lipstick skysti lūpų dažai lengvai tepasi ir įgauna įspūdingą matinį efektą. Šie aksomo švelnumo ir atsparūs vandeniui lūpų dažai su kiekvienu potėpiu sustiprina nupoliruotų lūpų efektą.










Mano nuomonė:

Šiuos NYX blizgius pirkau pati labai seniai, per Make up Lovers renginį, kai NYX parduotuvės Lietuvoje dar nebuvo. Galiu pasakyti atvirai, rinkoje yra kosmetikos 'must have', NYX LIQUID SUEDE CREAM LIPSTICK vienas iš tokių. Vilioja ryškios spalvos ir pusiau matinė, kreminė lūpų blizgesio konsistencija. Aš išsirinkau dvi labai ryškias spalvas: šviesiai violetinė Sway ir tamsiai violetinė Amethyst. Aš jau pačioje pradžioje žinojau, kad naudosiu juos tik kartu, nes jeigu tamsią spalvą galima naudoti solo, tai tas šviesus violetas kiek per šviesus, nors gal vasarą, prie panašios spalvos drabužių... why not? Šnekant apie įpakavimą noriu pasakyti, kad jis gražus, naudoti patogu, aplikatorius lyg nukirptas taip, kad be lūpų pieštuko galima būtų nedažyti lūpas blizgiu. Ar lūpų pieštukas yra būtinas? taip, privalomas. Blizgių konsistencija yra kreminė, jie vis bando pabėgti už lūpų kontūrą. todėl rekomenduoju nusipirkti pieštuką. Be didelių problemų rasite tinkamą NYX parduotuvėje, čia labai didelis matinių lūpų pieštukų pasirinkimas už labai žemą kainą, todėl rekomenduoju. Bet grįžtame prie NYX kreminių blizgių. Man patinka be galo ryškūs atspalviai, patinka konistencija, patinka išsilaikymas, bet būkime realistais - lūpų blizgiai labai stipriai nudažo dantys. Dažant lūpas šiais blizgiais atsipalaiduoti neišeina, vis reikia tikrinti rezultatą, na kam gali patikti ryškiai violetinės spalvos dantys? 

Ką noriu pasakyti apibendrinant? Tik tiek, kad tai labai geras ir nebrangus pasirinkimas ieškant crazy atspalviu. Jeigu reikia tobulos kokybės, teks sumokėti dvigubai brangiau už Urban Decay. Čia pasirinkimas priklauso tik nuo jūsų pačiu. Bet aų jau galvoju, o ne nusipirkti dar klis variantus? Pvz. šviesiai mėlynos arba šaltos nude spalvos?



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig