2017 m. birželio 2 d., penktadienis

Atostogų kosmetinė


Nusprendžiau erzinti Jus, mano brangieji, nuostabiais viešbučio vaizdais. Juokauju, noriu papasakoti apie kosmetikos priemones, kurias pasiėmiau su savimi į kelionę. Šiandien aptarsime pliusus ir minusus, kas pasitvirtino, o ką geriau reikėjo palikti namuose.



Aš visiškai nenorėjau tampyti labai daug skirtingų kosmetikos priemonių su savimi, tačiau gavosi net kelios kosmetinės. kKodėl? pati nežinau. Keliaujant, stengiuosi labai gerai apgalvoti savo pasirinkimą, juk bėgti į parduotuvę ir kažką pirkti visiškai nesinori. 
Pradėsime nuo veido priežiūros priemonių, pasiėmiau su savimi drėgnas Make up Store servetėles, nieko blogiau aš nesu naudojusi. Aš net nedariau nuotraukos, nes jos, patikėkite, nevertos net to. Makiažo nuvalo labai sunkiai, jos pusiau sausos, tušas taip ir lieka ant akių, kreminė pudra taip pat. Vienu žodžiu, likau labai nusivylusi, gerai, kad nepamiršau Kiehl's veido prausiklio su medetkomis. Jis ne tik labai švelniai nuvalo makiažo likučius, bet ir ramina veido odą po saulės spindulių. Nors aš naudojau saules priežiūros priemones, nosies galiukas vistiek sudegė. 
Per atostogas buvo suplanuotos kelios rimtos fotosesijos, todėl paakių zonai reikėjo žymiai daugiau dėmesio, nei įprastai, todėl su manimi keliavo sunkioji atrilerija - Kiehl's naktinis veido kremas nuo raukšlių. Jam kompanija palaikė veido serumas iš Philip Martin's Deep Skin Precious Women (parduotuvė www.mini-maxi.lt)
Sunkiausiai buvo išsirinkti dušo želę, nes ja naudotis turėjome kartu su vytu. Taip, viešbučiuose būna mini dušo želės įpakavimai, tačiau aš vistiek vežu savo. Bendrai padarytas sprendimas buvo toks - LUSH Beautiful.
Plaukų priežiūrai aš pasiėmiau Nashi Argan plaukų šampūną, kaukę ir CHI serumą. Negalėjau išvažiuoti ir be Tangle Teezer šukų. Naujausia kolekcija su rožiniais flamingais, kas gali būti nuostabiau?


Važiuojant atostogauti reikia nepamiršti kelių dalykų - maitinti ir drėkinti veido odą. Odos būklė keičiasi labai greitai: skrydis, oro temperatūros permainos, stresas, saulė ir vėjas. Būtent todėl aš niekada netingiu įdėti dar vieną papildomą veido kremą ar veido kaukę tam, kad atgaivinti mano odą po saulės vonių arba skrydžio. Šį kartą su manimi keliavo Vichy Slow Age ir Lancome Energie de Vie naktinė kaukė ir veido serumas. Šios priemonės labai gerai pasiteisino ir praeitą kartą (prieš metus). PUPA maitinantis kremas buvo skirtas tiek nagų odelei, tiek išsausėjusių lūpų priežiūrai. Nuo saulės ir vėjo (pridėkite dar matinius lūpų dažus) mano lūpos labai išsausėja, todėl MAC lūpų šveitiklis irgi buvo mano kosmetinėje.


Šnekant apie makiažą noriu pasakyti, kad dėl fotosesijų teko tampyti labai daug kosmetikos priemonių, kitaip būčiau pasiėmus tik lengvą BB kremą ir blakstienų tušą. Bet kur tau, nuotraukos, nuotraukos, nuotraukos daro savo. Smashbox Ptoho Finish nuostabiausias makiažo pagrindas, jis ne tik prailgina makiažo gyvavimo laiką, bet ir sulygina veido odos reljefą, bei užmaskuoja poras. 
Pirmas kartas, kai man pasitvirtino maskavimo paletės. Kodėl? Nes logiška, kad per atostogas įdegi, todėl reikia skirtingų atspalvių maskuojančių priemonių, būtent l'oreal paletė šį kartą buvo nepakeičiama.
Kaip jau supratote, su manimi keliavo kelios kreminės pudros. Logiška, kad mano veido odos atspalvis pasikeitė nuo šviesiausio iki gana tamsaus. Būtent tai reikia labai gerai apgalvoti pasirenkant kosmetiką su savimi.
Naujas Dior blakstienų tušas nepasitvirtino. Aš jau spėjau parašyti labai gerą atsiliepimą, tačiau kas galėjo pagalvoti, kad tušas visiškai netinka kelionėms. Kosmetinėje jis buvo prispaustas, dėl minkštos tubelės tušas susikaupė ant šepetėlio ir nedažė blakstienų, o jas sulipindavo. Taip, taip, aš kelis kartus pravaliau tušo šepetėlį su servetėle, bet norimo efekto nebuvo.
MAC skaistalai ir ryškiai raudonos spalvos lūpų dažai neatsėjama mano nuotraukoms skirto makiažo dalis.


Naujos UD vasaros kolekcijos dar neatkeliavo, todėl su manimi keliavo praeitų metų bronzinė pudra, jai kompanija palaikė Naked Smoky šešėlių paletė ir PUPA kontūravimo paletė. Aš linkusi pasiimti su savimi daugiau universalių palečių, nei pavienių priemonių.
Svarbiausias dalykas, kuris keliauja visada su manimi - GlamGlow naktinė veido kaukė. Patikėkite galite visai nemiegoti arba šėlti iki paryčių, kaukė daro stebuklus ir nuotraukose atrodysite nuostabiai gaiviai.


Drabužiai buvo skirtingų atspalvių, todėl ir lūpų dažų ir blizgesių reikėjo skirtingų (šaltų, ryškių, nude, švelnių, bei šaltų). Antakiams naudojau L'oreal Brow Artist Xpert pieštuką, akių pravedimas irgi buvo iš L'oreal.
Spindesio veidui suteikė NYX Away we Glow skystas higlighteris, kuris nuotraukose atrodo nuostabiai, jeigu dar netestavote šios linijos higlighterių, labai rekomenduoju tą padaryti.


Neužmiršau aš ir apie vitaminus plaukams, nagams ir odai, vartojau Perfectil per visas atostogas, manau labai greitai galėsime aptari rezultatą.
Juokingiausia istorija buvo su Kinetics nagų lakais, nulakavau manikiūrą ir pedikiūrą prieš kelionę, atrodė nuostabiai, tačiau nuo saulės nagų lakas pakeitė spalvą nuo ryškiai rožinio iki geltono. Tokio stebuklo dar nesu mačiusi, gerai, kad pasiėmiau nagų lakus perlakavimui.
Pabaigai apie kvapą, mano atostogų kvapas buvo iš Armani, nuostabus vaisių ir uogų aromatas SKY.

Tokios kosmetikos priemonė keliavo su manimi, tikiuosi mano įrašas buvo naudingas ir įdomus,
Ačiū, kad skaitote,








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig