2017 m. birželio 13 d., antradienis

PERFECTIL PLUS SKIN mano gražių plaukų paslaptis



Gero antradienio ryto, mano brangieji, kaip ir žadėjau, skubu pasidalinti savo atsiliepimu apie PERFECTIL PLUS SKIN vitaminus, kuriuos vartoju jau 3 savaites (kaip greitai bėga laikas). Nežiūrint į tai, kad visą savaitę atostogavau ir gulėjau po tiesioginiais saulės spinduliais, per labai trumpą laikotarpį mano plaukai buvo nudažyti du kartus (labai ryškiu rožiniu atspalviu, o po kelių dienų rudai- pilku), valgiau labai skaniai (nors negaliu pasakyti, kad sveikai ir subalansuotai) atrodau ir jaučiuosi stebuklingai gerai. Aš labai  patenkinta savo plaukų, odos ir nagų būkle. Manau už tai turiu pasakyti 'ačiū' PERFECTIL PLUS SKIN.








Mano nuomonė:

Kaip jau pasakojau savo pirmame įraše, mane vartoti PERFECTIL PLUS SKIN vitaminus paskatino  nuostabioji Nicole Scherzinger. Juk visi nori turėti gražius plaukus, sveikus ir stiprius nagus, bei spindinčią veido odą.
Dažniausiai gaunamų su maistu vitaminu, mineralų ir mikroelementų neužtenka. Iš kitos pusės, kas iš mūsų maitinasi teisingai ir pagal visus reikalavimus subalansuoja savo maisto racioną? Aš manau vienetai. Greiti užkandžiai, dietos, stresai, tikrai neprideda mums grožio ir naudos. Būtent todėl veido oda atrodo papilkėjusi, nagai lūžinėja, o plaukai pradeda slinkti. Išeitis yra, aš jau seniai žinojau, kad organizmui reikia pagalvos, būtent todėl pastoviai geriu vitaminus ir maisto papildus. PERFECTIL PLUS SKIN pradėjau vartoti prieš 3 savaites, noriu pasakyti, buvo tikrai verta.
Noriu priminti, kad PERFECTIL PLUS SKIN tai kapsulė ir viena tabletė, kurias reikia gerti vieną kartą per dieną po valgio. Aš tai darau po pietų, nes man taip patogiau. Vakar pasakojau draugei, kad PERFECTIL PLUS SKIN neįmanoma užmiršti išgerti. Kodėl? Vitaminų įpakavimas labai apgalvotas, prie kiekvienos kapsulės yra surašytos savaitės dienos, todėl užmiršti išgerti tiesiog neįmanoma.
Aš manau vartojant vitaminus svarbiausiai efektas, o jis tikrai yra. Pirmą savaitę aš pajaučiau energijos padidėjimą, aš negalėjau nustoti dirbti, vis eidavau į susitikimus, rašydavau įrašus, dariau nuotraukas. Vienu žodžiu, darbingumo apsukos padidėjo kelis kartus.
Per trumpą laiką mano plaukai buvo nudažyti kelis kartus: prieš kelionę ryškiai rožiniu atspalviu, kuris (nuo vandens, saulės, dažno plovimo) nusiplovė žaibišku greičiu. Tikriausiai reikia pasakyti, kad dažant plaukus ryškiais atspalviais reikia prisiminti vieną dalyką, plaukai negrįš prie buvusio atspalvio niekada, todėl tonavimas yra būtinas. O tai dar vienas dažymas, plaukų žalojimas ir cheminė procedūra. Bijojau, labai bijojau, nes visa tai reikėjo daryti pas kirpėją, kurį mačiau pirmą kartą savo gyvenime. Aš noriu pasakyti, kad man labai pasisekė, plaukai atrodo nuostabiai. Aš manau, kad be PERFECTIL PLUS SKIN to būti negalėjo. Mano plaukas lyg sustorėjo ir sustiprėjo. Vizualiai matosi, kad padidėjo plaukų apimtis, o garbanos tapo standžios ir sunkios. Noriu priminti, kad mano plaukai buvo labai silpni nuo pastovaus dažymo ir balinimo, lūžinėjo ir slinko. Dabar ant šukų lieka vos vienas du plaukeliai, o čia labai geras rezultatas vertinant tai, kad gulėjau visą savaitę po karšta saule.
Odos pokyčius vertinti kur kas sunkiau, bet noriu pasakyti, kad paakių mimikos raukšlės matomos vizualiai mažiau. Tik vakar tai pastebėjau, nes dažniausiai darant proginius makiažus stengiuosi įamžinti rezultatą.
Nagai mano vizitinė kortelė, jie visada atrodė gerai, todėl dideliu pokyčių pastebėta nebuvo, tačiau ir rezultatu su plaukais (mano silpniausia vieta) aš likau be galo patenkinta.
Ar rekomenduoju? O taip, privalote išbandyti ir įsitikinti, nes PERFECTIL PLUS SKIN  vitaminai tikras stebuklas.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig