2017 m. liepos 7 d., penktadienis

Apie GLAMGLOW veido prausiklius


Labas rytas, mano brangieji, šiandien noriu papasakoti apie savo meilę GLAMGLOW prausikliams. Tai dar vienas brendas, kuris nežiūrint į labai aukštą kainą, vertas savo dėmesio. Tai dar vienas brendas, kurį perku už savo pinigus ir esu be galo patenkinta rezultatu. Stebuklas? Ne, teisingas pinigų investavimo būdas.
Šiandien jūsų dėmesiui 3 visiškai skirtingi veido prausikliai iš GLAMGLOW.



LAMGLOW® veido kaukę 2010 m. sukūrė sutuoktiniai Glennas ir Shannon Dellimorai. Ji buvo skirta profesionaliems atlikėjams naudoti prieš Holivudo kino, muzikos, mados ir apdovanojimų renginius. Veiksminga, greito poveikio molio kaukė sulaukė stulbinančio pramogų pasaulio žvaigždžių ir grožio ekspertų pripažinimo, todėl 2011 m. GLAMGLOW® veido kaukėmis pradėta prekiauti garsiausiose pasaulio kosmetikos parduotuvėse. GLAMGLOW® molio kaukės pelnė daugybę prestižinių grožio apdovanojimų.
GLAMGLOW® – vienintelė odos priežiūros kompanija, įsikūrusi Holivude. Ji naudoja pažangias bei inovatyvias technologijas ir kuria naujoviškas, greito poveikio grožio priemones.

Kur pirkti: www.douglas.lt
Kaina: nuo 29,95 iki 35,95 EUR







Mano nuomonė:

Kaip aš nenustosiu sakyti, prieš darant makiažą, visada reikia galvoti kaip jį teisingai nuvalyti. Būtent tada man į pagalbą skuba GLAMGLOW veido prausikliai. Dažniausias klausimas, kurį man užduoda skaitytojas, tai ką pasirinkti, ar kaukę, ar prausiklį? Viskas priklauso nuo jūsų veido tipo ir norų. Jeigu norite gerai išvalyti poras, jūsų veidas nėra jautrus, tada galimai pirkti veido kaukes. Jeigu norisi kiek švelnesnio veido valymo, norite GLAMGLOW priemones naudoti dažniau, jūsų oda labai jautri, sausa, alergiška, tada rekomenduoju prausiklius. Šitoje vietoje turiu pasakyti, kad realiai makiažo valymui skirtas tik žalias (molio ir aliejų) variantas, būtent jis švelniausiais iš visų mano turimų prausiklių, būtent jis geriausiai nuvalo bet kokį makiažą nuo veido odos ir akių. Šnekant apie kitus du prausikliuss, noriu pasakyti, kad juos dažniausiai naudoju kaip giliai valančias veido kaukes. Juodas variantas stipriausias, su labai smulkiomis šveičiamosiomis dalelėmis. Jeigu kaukės sausina veido odą, tai prausiklis kiek švelnesnis, jis naudojasi taupiau, jo kaina kiek mažesnė. Mėlynas prausiklis dar švelniau valo veido odą, manau jis patiks toms, kas turi sausą ar labai jautrią veido odą. Noriu priminti, kad net su prausikliais geriau nepadauginti, jeigu jūsų veido oda nėra riebi arba super probleminę, kiekvienos dienos naudojimui aš jų nerekomenduočiau. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad įvertinus visus pliusus ir minusus, aš vistiek juos perku, nes tai geriausios priemonės, kurios padeda nuvalyti bet kokio tipo makiažą. Jeigu anksčiau naudojant MAC kremines pudras ir makiažo pagrindus, kartais nuo karto atsirasdavo spuogų, dabar apie tai galiu tiesiog pamiršti, nes po proginių makiažų naudoju GlamGlow.













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig