2017 m. liepos 15 d., šeštadienis

Beauty Talk


Geriau vėliau, negu niekada. Vakar užsisukau su savo darbais, todėl atsisėsti prie kompiuterio vakare nebuvo nei noro, nei galimybių, juk penktadienio vakaras, yra ką veikti ir be blogo rašymo. Šiandien pasistengiau atsikelti anksčiau tam, kad visiškoje tyloje pabaigti Beauty Talk rubriką. Geriame kavą kartu ir skaitome geriausius Lietuvos mados ir grožio blogerių įrašus.



Vasara kelionių metas, todėl Beauty talk rubriką noriu pradėti nuo Darjos įrašo bloge apie kelionę į Kofru. Labai rekomenduoju perskaityti ir patį tekstą, nes niekada nesitikėjau, kad mūsų kelionių organizatoriai gali elgtis būtent taip. Man, asmeniškai, viešbučio pasirinkimas yra labai svarbus, nes prieš kelionę žiūrint į viešbučio teritorijos nuotraukas, aš jau sugalvoju kur daryti vieną ar kitą fotosesiją. Aišku, galima išnuomoti mašiną ir apvažiuoti salą, juk tai Graikija, bet jeigu pinigai už kelionę sumokėti nemaži, o atostogos tik kartą metuose.


Štai iš dar daugiau nuostabių Korfos salos vaizdų Simonos bloge. Kaip man patinka Graikija, net neįsivaizduojate. Aš jau žiūriu rudeniui kelionių pasiūlymus, nes norisi nebrangiai ir pakeliauti.


Portugalijos kelionių gidą galima rasti 'Kosmetikos užrašai' bloge. Tobulos nuotraukos ir naudingi patarimai tiems, kas planuoja kelionę į Lisaboną.


Sandros bloge karaliauja Marrakech ir OMG, kokios nuotraukos. Labai labai noriu į Maroką, jau įsivaizduoju, kokios galėtų gautis mano drabužių derinių nuotraukos.



Prisipažinsiu, aš niekada nebuvau GRANATOS festivalyje. Kodėl? metai jau ne tie, kad palapinėje miegoti , plius kokybiškas ir ramus poilsis dabar mano prioritetas. Apie ką aš čia? Apie Ingos įrašą bloge, kur ji siūlo apsirengti į GRANAYAS būtent taip. Mano rekomendacija, guminiai butai, maža kas ką....


Kai Sandra man pasakė, kad nusipirko Lindex parduotuvėje 'Sandrišką' suknelę, aš jau net žinojau kurią. Kartais drabužiai tiesiog prašosi į drabužinę, šita suknelė būtent iš tos serijos. Sandrai ji tinka nerealiai, geriausias pasirinkimas, mano akimis. Stiprybės darbe, žinau, kaip tai sunku.


Martinos bloge skaitome apie vasaros 'must have' Aš sakau garsiai 'taip' geltonos spalvos detalėms ir ilgam mėlynos spalvos paltui.


Oh, koks gražus drabužių derinukas. Atrodo nieko ypatingo, juodai baltos spalvos klasikinis derinys, tačiau taip prabangiai ir išskirtinai atrodo. daugiau nuotraukų Arūnės bloge.


Aš vis žiūriu į Gemos nuotraukas ir negaliu suprasti, kaip galima išlaikyti tokį minimalistinį stilių ir tokią nuotraukų kokybę. Aš manau tai labai labai sunku, bet mano plojimai, viskas atrodo tiesiog nuostabiai.


Entikos drabužių derinukas man labai patiko, mėgstu lengvas sukneles ir auksinės spalvos detales.


Kaip ilgai aš žiūrėjau į šį šepetėlių rinkinį, kaip man patiko atspalviai, tačiau turiu Sigma, nors labai labai norėjau, nusprendžiau pinigų neleisti. Perskaičius atsiliepimą Gėlėtos kosmetinės bloge supratau, vistiek noriu.




Birželio mėgstamiausi jau Grožio Gurmanės bloge. labai smagu perskaityti ne tik apie kosmetikos priemones, bet ir apie drabužius, knygas, bei maistą.


Vienkartinės veido kaukės vienos iš mano mėgstamiausių, jos puikiai atgaivina veido odą, suteikia švelnumo ir gerai drėkina. Apie vieną iš tokių kaulių skaitome Patricijos bloge.


Apie nuostabius Kiehl's lūpų balzamus skaitome Gretos bloge. Aš turiu kiek kitokias spalvas, bet vistiek naudoju ir labai myliu.



Apie Nouba skaitome Juodosios plunksnos bloge. Mane priemones labai domina, tačiau aš noriu išsrinkti patį priemones testavimui (dažniausiai būna ką gauni, tą ir naudoji), o tam reikia pirkti. Ar pirksiu? Manau ne, nes mano meilė MAC kosmetikai stipresnė.


Grožių dėžučių mylėtoja ir gerbėja Salomėja pasakoja savo skaitytojams apie Lookfantastic grožio dėžutę. Man atrodo, tokias dėžutes labai smagu užsakyti vieną arba du kartus, daugiau tikrai nereikia, na kiek mums realiai mėginukų arba mini priemonių. Netikėtai atradau savo stalčiuje veido serumą, kuris atkeliavo prieš gerus du metus su pirmąja dėžute. Štai ir atsakymas.... o serumas net neišpakuotas.


Pabaigai apie Maybelline naujus lūpų blizgesius skaitome viktorijos bloge. Kuri spalva Jums patinka labiausiai? Mano favoritas - nude.

Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig