2017 m. liepos 21 d., penktadienis

Beauty Talk



Gero vakaro, mano brangieji, tiesą sakant pati nesitikėjau kad šiandien pavyks pabaigti Beauty Talk rubriką. Vakar leidau sau pailsėti, todėl šiandien kibau į darbus. Šį kartą  daug atradimų ir naujų vardų, todėl geriame kavą kartu ir skaitome geriausius Lietuvos mados ir grožio blogerius.




Beauty Talk rubriką noriu pradėti vienu iš savo atradimų, visada žinojau, kad Martina moka gerai rašyti, tačiau niekada neskaičiau blogo, kur jį rašo kažką apart apie madą. Vakar vakare sėdėjau ir laukiau, kol vyras pabaigs savo darbus, facebook (labai už tai dėkinga) išmetė Martinos blogo atnaujinimą, atidariau ir pradėjau skaityti, taip prabėgo vos ne visas vakaras. Nuoširdžiai sakau, labai patiko, dabar laukiu tęsinio... 
Su dideliu džiaugsmu, dalinuosi savo antrojo kūrinio “D.N.R” įvadu. Kūrinį parašiau 2013 metais, žinoma, nuo to laiko pasikeitė tiek mano rašymas, tiek mąstymas, tačiau gerbdama save, stengiausi palikti jį tokį, kokį rašiau tada – galbūt naivesnė, turinti mažiau patirties, tačiau labai norinti rašyti. Noriu išlaikyti kuo daugiau paslapties ir neatskleisti viso turinio, parašydama jo santrauką, todėl tik keliais žodžiais apibūdinsiu kūrinio pagrindinę temą: “Romeo ir Džiuljeta“.


SWO žurnalo madingos rekomendacijos, aš nežinau kaip, bet Monika vis dar sugeba mane nustebinti ir atrasti kažką naujo.


Kiek blogerių vaikinų JŪS žinote? Aš labai labai mažai, todėl su malonumu pristatau Aleksą, nuostabus stiliaus ir spalvos jausmas, minimalistinės kompozicijos ir kitas požiūris į madą. Aš labai mėgstu skaityti ir žiūrėti nuotraukas, Aleksas mėgsta filmuoti į Youtube kanalą, tačiau jo Instagram puslapis tikrai vertas dėmesio.


Sportinė apranga nepalieka savo stipriu pozicijų mūsų kiek venos dienos gyvenime, Aistės nuotraukos ir drabužių derinukas atrodo tobulai gražiai.



Dauguma galvoja, kad atostogos skirtos poilsiui. Mados blogeriai mąsto kiek kitaip, atostogos, tai unikali galimybę pakeisti aplinką ir padaryti kaip įmanoma daugiau drabužių derinių nuotraukų. Darjos drabužių derinukas atrodo tobulai, man labiausiai patiko basutės.


Vasara, baseinas, šiltas oras, naujas maudymukas ir tobulos nuotraukos. Kas gali būti geriau?



Savo patirtimi, ką nusipirkti per išpardavimą, dalinasi Sandra. Prisipažinsiu, aš per išpardavimus nusipirkau tik vieną džinsinę striukę iš ZARA parduotuvės, dar negavau, bet labai labai laukiu. Seniai norėjau madingos ilgos, na o išsiuvinėtas užrašas "Pink Panther" padarė savo. Grįžtant prie Sandros nuotraukų noriu pasakyti, kad būtinai užsuksiu į MK parduotuvę naujo telefono dėklo.


Minimalizmas, mados jausmas ir geras skonis, visa tai Gema ir jos naujas drabužių derinukas. Tobulas švarkas jau įrašytas į rudens 'must have' sąrašą.


Aš labai skeptiškai vertinu neaiškaus silueto drabužius, tikriausiai vien dėl to, kad mano galvojau jau sukasi visi juokeliai, kuriuos sugalvotų mano vyras pradedant nuo bulvių maišo, baigiant pilkos spalvos mamutu. Šį kartą Sandra mane įtikino, tunikos gali atrodyti madingai ir tobulai, jau noriu tokios į savo drabužinę.


Kaip tik vakar mačiau žurnale Laima šio kosmetikos brendo aliejuką plaukams ir kūnui, kuris tikrai patraukė mano dėmesį. Juodosios plunksnos bloge skaitome apie plaukų šampūną ir dažniausiai daromas pasirinkimo klaidas.




Apie kosmetikos atradimus skaitome Simonos bloge, aš jau labai seniai noriu nusipirkti ir išbandyti spalvotus NYX akių pravedimus, bet vis pastoviai MAC nugali ir pinigų nelieka.


Pati nesuprantu, kodėl mano kosmetinėje nėra The Ordinary kosmetikos, kol skaitote Živilės atsiliepimą apie serumą, aš jau šturmuoju internetines parduotuves.


Ką reikia žinoti ir kaip teisingai išsirinkti norimus atspalvius iš Colourpop? Apie visa tai skaitome Erikos bloge.


Prisipažinsiu, aš niekada nemokėjau vertinti ir skaityti kosmetikos sudėties, aš vertinu tik rezultatą. Tiems, kas įdomu, labai rekomenduoju Modestos įrašą bloge apie Benzyl Alcohol naudojimą kosmetikoje.


Patricija savo skaitytojams pasakoja apie išbandyta Rimmel kompaktinę pudrą. Aš Rimmel kosmetikos beveik nesu bandžiusi, apart kelių lūpdažių, todėl man labai įdomu perskaityti.


OMG, kiek gerų dalykų vienoje nuotraukoje. Make up revolution vienas iš mano mėgstamiausių mass market kosmetikos brandų, kuris siūlo gerą kokybę už labai mažą kainą. gėlėtos kosmetinės bloge skaitome apie naują parduotuvę ir rašome norų sąrašus.


Lumene patobulino savo siūlomų produktų dizainą, įpakavimai atrodo taip 'skaniai', kad net man norisi nusipirkti. Bet daviau sau pažadą taupyti ir nepikti kosmetikos, kurios man tikrai nereikia. Kaip parodo praktika, man reikia tik MAC, vis daugiau ir daugiau, Lumene jau pinigų nelieka, tačiau visada įdomu perskaityri kitų blogerių atsiliepimus. Ačiū Salomėjai už apžvalgą.


Apie Atristry maskuoklį girdėjau labai daug gerų atsiliepimų, ko gero verta bus išbandyti ir įvertinti pačiai. 




Pabaigai siūlau perskaityti ir įsidėmėti gaivaus maskarponės sūrio torto receptą.  Skanu, lengva, paprasta gaminti, ačiū Gretai.

Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,

Gero savaitgalio,













SHARE:

1 komentaras

  1. Mieloji, ačiū! Ir labai džiaugiuosi, jog kūrinys sutrumpino tau laukimą ♥️ bučkis!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig