2017 m. liepos 4 d., antradienis

Douglas AQUA FOCUS FLAKE SCRUB ir NUTRI FOCUS EXFOLIATING CREAM


Labas rytas, mano brangieji, šiandien šnekėsime apie naują Douglas veido priežiūros liniją, kuri mane tikrai maloniai nustebino. Visiškai netikėtai gavau pilną voką naujų priemonių testavimui. Prisiminant patirtį su Douglas veido priežiūra, daug ką bandyti tiesiog nesinorėjo, nes jau buvau nusistačius neigiamai. Juokas, juokais, tačiau kreminio šveitiklio mano vonioje nebuvo, todėl nusporendžiau vis gi išbandyti, o gal nieko. Nepatikėsite, tačiau šveitiklis patiko taip, kad dabar visos turimos priemonės naudojamos ir labai vertinamos.





Švelnus veido šveitiklis
Dehidratuotai odai.
AQUA FOCUS veido šveitiklis pašalina negyvas odos ląsteles, nešvarumus ir šiurkštumą dėka sudėtyje esančių bambuko miltelių bei šveičiamųjų celiuliozės granulių, gautų iš eglių medienos, kurios skatina ląstelių atsinaujinimą, tobulina odos tekstūrą ir atkemša poras.
•Švelni priemonės tekstūra sujungia efektyvumą ir malonius pojūčius.
•Atsikračiusi nešvarumų, oda atgauna sveiką spindesį.
NAUDOJIMAS: 
Nedidelį kiekį šveitiklio tepkite ant veido masažuojamasiais judesiais. Nuplaukite vandeniu. Naudokite du kartus per savaitę. Netepkite ant sudirgusios odos.
GERA ŽINOTI: 
Be mineralinių aliejų, parabenų, silikonų, ftalatų, surfaktantų.





Kreminis veido šveitiklis
Sausai odai.
NUTRI FOCUS kreminio veido šveitiklio sudėtyje yra natūralių ryžių dalelių, kurios atlieka šveičiamąją funkciją ir ryžių miltų, kurios minkština odą.
•Priemonės tekstūra švelniai pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus.
•Išlyginama oda tekstūra, veidas atgauna sveiką spindesį.
NAUDOJIMAS: 
Tepkite priemonę ant švarios ir sudrėkintos veido odos. Švelniai masažuokite pirštų galiukais, naudodami sukamuosius judesius, vengdami akių kontūro srities. Nuplaukite švariu vandeniu. Tada tepkite savo įprastą veido serumą ir dieninį arba naktinį kremą. Naudokite vieną ar du kartus per savaitę.
GERA ŽINOTI: 
Be parabenų, silikonų, ftalatų.



Mano nuomonė:

Mano rankose du skirtingi veido šveitikliai, abu skirti jautriai-sausai veido odai, kas puikiai tinka naudoti vasarą, kai oda dehidratuota ir norisi ją pavalyti, bet stipresnį šveitikliai padaro daugiau žalos, negu naudos. Kuris man patiko labiausiai? Kreminis, jį naudoti patogu, spaudžiasi lengvai, jo konsistencija kremine su vos matomomis dalelėmis, kurie puikiai valo ir poliruoja veido odą. Kreminė šveitiklio dalis puikiai maitina sausą odą, todėl po šveitiklio naudojimo veidas pamaitintas, nesijaučia sausos odos problemų.
AQUA FOCUS FLAKE SCRUB atrodo kur kas prabangiau, didelis mėlynas įpakavimas, sidabrinis dangtelis. Šitoje vietoje noriu pasakyti, kad piršto antspaudus teks valyti, valyti ir dar kartą valyti. Aš nelabai mėgstu priemonių ir įpakavimų, kur reikia kišti savo rankas, man atrodo, tai nėra super higieniška. Pats šveitiklis turi gaivų, vos jaučiamą aromatą. Aš taip ir negaliu suprasti, ar šveitiklis gelinis, nes celiuliozės granulės kažkas neįprasto net man. Jos labai minkštos, puikiai poliruoja veidą. Aš manau, kad tai tai unikalus šveitiklis, kuris tikrai patiks labai jautriai veido odai, kuris puikiai drėkina, tačiau neriebina veido ir nekemša poras.
Gamintojas rašo, kad sudėtyje nėra parabenų, silkonų ir mineralinių aliejų. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad Douglas moka nustebinti, tačiau naujų priemonių kaina galėtų būti kiek mažesnė, nes už 15 -20 Eur galima pasirinkti kažką iš Liukso.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig