2017 m. liepos 17 d., pirmadienis

MAC PREP + PRIME CC COLOUR CORRECTING LOOSE (spalva Neutralize)


Sveiki, mano brangieji, savaitgalį apsilankiau PC Panorama parduotuvėje Dougas, kaip žinote, MAC kosmetikai dabar taikomos nuolaidos, todėl lentynos tikrai aptuštėjo. Jau nėra kreminių ir birių pudrų einamiausių atspalvių. Aš pirkau Velvet Teddy, ši spalva dar buvo (kas tikrai keista, nes ji viena iš populiariausių). Šiandien jūsų dėmesiui ryškiai geltonos spalvos, raudonį neutralizuojantį biri pudra.





Prep + Prime CC Colour Correcting Loose
CC biri pudra
Visų tipų odai.
Ši priemonė, papildyta spalvą koreguojančiomis medžiagomis, padengia odą perregimu, nepastebimu sluoksniu, kuris paslepia raukšleles bei odos trūkumus. Smulki pudra itin lengva, glotni lyg aksominė, saugo nuo blizgėjimo visą dieną.


Talpa: 8g
Kaina: 23,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt





Mano nuomonė:

MAC siūlo be galo daug įvairių pudrų savo pirkėjams, tegul aš dar savo tobulos pudros visam veidui neradau, tikrai nepasiduotu ir testuoju toliau. CC spalvotos pudros skirtos koreguoti veido atspalvį ir užmaskuoti poras. Kolekcijoje net keturi atspalviai, mano turimas ryškiai geltonas. Neišsigąskite, geltonu veidas tikrai netaps, pudra skirta maskuoti raudonį ir koreguoti paakių odos violetinį atspalvį. Būtent paakių pasavimui ir T zonos raudonio maskavimui aš ją ir pirkau. Tikriausiai pradėsiu nuo to, kad jos kaina nėra super didelė, tikrai prieinama (kainuoja keliais eurais brangiau nei L'oreal). Pudros įpakavimas ne toks patogus ir apgalvotas kaip aš tikėjausi, labai gaila, tačiau pudros negalima pasiimti su savimi, nes skytutės neužsidaro, pudros pribyra visas indukas (kaip jau pas mane), suberti atgal niekaip nepavyko, todėl naudoju taip, kaip yra. Šnekant apie maskavimą, noriu pasakyti, kad jis labai minimalus, pudra skirta makiažo fiksavimui ir spalvų neutralizavimui, ji labai lengva ir šilkinė. Vizualiai net nesimato, kad pudra koreguoja raudonį, bet nuotraukose tai puikiai matosi, todėl didelis pliusas pudrai už tai. Ar galima ją naudoti ant viso veido? Tikrai galima, ypač jeigu pirkti violetinį arba rožinį variantą, tačiau man geriausiai pudra veikia paakių ir T zonoje. Nors gamintojas ir teigia, kad pudra suteikia matiškumo labai ilgam, aš to pasakyti negaliu, visiškai matinis veidas ir ilgai išliekantis rezultatas gaunasi tik naudojant Dior Forever, ši pudra suteikia kiek natūralesnį vaizdą.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad CC COLOUR CORRECTING kolekcija viena iš įdomiausių MAC linijoje, labai noriu išbandyti pudrą porų maskavimui, o taip pat įkišti rankas į CC kremus.













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig