2017 m. liepos 29 d., šeštadienis

The Pink Panther


Gero šeštadienio, mano brangieji, kaip ir žadėjau, savaitgalį važiavau į fotosesiją. Priežastys buvo dvi: labai norėjau išbandyti CROCS batus miesto sąlygomis ir parodyti Jums mano nauja džinsinį švarką. 


Aš tikriausiai pradėsiu pasakoti nuo pačios pradžios, šį švarką-suknelę pamačiau PC Ozas, parduotuvėje ZARA, labai norėjau nors pasimatuoti, tačiau švarkas kabėjo ant manekeno, todėl tokios galimybės nebuvo. Internetinėje ZARA parduotuvėje pagaliau pamačiau tai ko norėjau, plius dar su nuolaida, kelios dienos ir švarkas mano. Ech, gyvenimas būtų labai liūdnas be tokių linksmų drabužių. The Pink Panther aplikacija atrodo OSOM, džiugina ne tik mane, bet ir linksmina aplinkinius.  Niekada negalvojau, kad ilgas džinsinis švarkas gali būti toks patogus, nieko nereikia derinti, tik avalynę, rankinę ir lūpų dažus. 
Apie ką čia aš, teisingai, apie CROCS guminius batus. Aišku, galėjau pasirinkti spalvotus, tačiau mėlyni atrodo tobulai ir tinka prie bet kokių drabužių. Jie nėra minkšti, gerai laiko savo formą, niekur nespaudžia ir labai patogūs, Mano dydis 37,5, pilnai atitinka. Dabar toks oras, kad be guminių batų sunkiai apsieisi, todėl labai rekomenduoju apžiūrėti CROCS asortimentą parduotuvėje www.open24.lt








Švarkas - ZARA
Avalynė - CROCS
Rankinė - MANGO











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig