2017 m. liepos 31 d., pirmadienis

ESTÉE LAUDER PURE COLOR LOVE LIPSTICK


Gero pirmadienio, mano brangieji, pagaliau vasara, pagaliau geras oras, pagaliau galima išbandyti visas savo turimas priemones nuo saulės. Būtent tai vakar ir dariau. Ne, į Jūros šventę mes nevažiavome, labai jau brangu, man labiau apsimoka po kelių savaičių ieškoti karštų kelionės pasiūlymų iš Varšuvos į Graikiją. Jeigu pasirinkti apartamentus ir be maitinimo, gausis tokia pat suma, kaip ir mūsų pajūryje. O kiek džiaugsmo ir kokios nuotraukos, vienu žodžiu, Lietuvos pajūris sulauks mane tik rudenį. Šiandien jūsų dėmesiui naujieji Estee Lauder lūpų dažai. Tikrai labai džiūgavau gavus, nes Estee Lauder gauname testavimui nedažnai, kosmetika man labai labai patinka, todėl testuojame su dideliu malonumu.






Pure Color Love Lipstick

Lūpų dažai

Meilė iš pirmo žvilgsnio - pristatome naujus lūpų dažus Pure Color Love: 30 atspalvių kurių neįmanoma neįsimylėti. Atspalviai sukurti taip, kad juos galime naudoti vienus arba maišyti tarpusavyje. Lūpų dažų sudėtyje esantis trijų maitinamųjų aliejų mišinys (granatų, mango, acai) saugo ir drėkina lūpas ištisą dieną, o jų aromatas primena pyrago gabalėlį.

Šilčiausias lūpų tendencijos sezonas atgyja Pure Color Love lūpų dažuose.

Būk madinga su lūpų dažais Pure Color Love!













Šį kartą man labai pasisekė, nes aš gavau mano mėgstamus atspalvius: matinę raudoną ir bordo, rožinę ir fuksiją su labai smulkiais blizgučiais.

Haute & Cold atspalvis idealiai tinka vasarai, mano tokios tekstūros patinka nelabai, nes tai nei lūpų dažai, nei blizgesys, kažkas tarp. Spalva labai pigmentuota, atrodo ant lūpų gražiai ir sultingai, pieštukas yra būtinas, reikia pastoviai tikrinti dantis. Tai labai ryški fuksijos spalva su blizgučiais, blizgučiai nesijaučia ir ant lūpų nesimato, kas be jokios abejonės didelis pliusas.




Iš pirmo žvilgsnio net nesitikėjau, kad spalva Radical Chic taip gali man patikti. Tai kreminės tekstūros lūpų dažai, kurie labai pigmentuoti ir puikiai padengia lūpas. Atspalvis ant lūpų išsilaiko apie 4-5 valandas, pigmentas susigeria į lūpas ir  palaipsniui blunka, tačiau atrodo super gražiai, todėl labai rekomenduoju išbandyti.



Mano du mėgstamiausi atspalviai - Bar Red ir Juiced Up, abu matiniai, tačiau nesausina lūpų ir atrodo tiesiog nuostabiai. 







Mano nuomonė:

Man be galo patiko naujųjų Estee Lauder lūpų dažų įpakavimai, jie atrodo tobulai, pasiimti į rankas jau malonumas, plius kaina nėra super didelė. Atspalvių pasirinkimas Lietuvos rinkoje mažokas, tačiau visos populiarios spalvos pristatytos ir laukia savo pirkėjų. Smagu, kad vienoje kolekcijoje gamintojas pristato skirtingos tekstūros lūpų dažus: matinius, kreminius su blizgučiais ir t.t. Mano favoritais tapo matinių ir kreminių lūpų dažų serija. Negaliu nepasakyti poros žodžių apie lūpų dažų formą, ji kiek neįprasta. Iš vienos pusės labai patogu pravesti tikslią liniją, iš kitos (naudojant raudonos ir ryškių atspalvių lūpų dažus) pieštukas ir šepetėlis yra botinas, o prie lūpų dažų formos dar reikia priprasti.
Ar rekomenduoju? Tikrai taip,  man naujiena labai patiko.

PR sample















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig