2017 m. liepos 31 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir naujienos


Kai geras oras už lango, net dirbti smagiau. Aišku, dirbti visai nesinori, tačiau puikiai suprantu, pabaigsiu įrašus ir galėsiu važiuoti į miestą, pereisiu parduotuves ir apžiūrėsiu išpardavimus. Ech, tie išpadravimai, atrodo nieko nereikia, o vistiek ką nors nusiperki, nors ir neplanavai. Šią savaitę be kosmetikos apžvalgų, jūsų lauks labai daug drabužių derinių nuotraukų, nes pagaliau oras tinkamas ir galima iš spintos ištraukti savo vasariškas sukneles.




Vasarą labai norisi spalvų, bent jau man būtent todėl mano kosmetinėje apsigyveno du spalvoti MAC blakstienų tušai. Galiu pasakyti, geltonas variantas tobulas.


Lakuosime nagus Ciate nagų laku


Pasakosiu apie plaukų aliejuką, kuris pranoko visus lūkesčius


Mano saldusis vanilinis Dsquared Potion aromatas


pagaliau nuotraukos padarytos ir galiu apžvelgti naujuosius Maybelline Vivid Hot Lacquer


Gaminsime kartu įdarytas paprikas, tai mano mamos receptas, kurį pradėjome gaminti kartu su mama kai man buvo 6 metai. Nepatikėsite, tačiau gaminu paprikas iki dabar ir net nenoriu keisti nei vieno ingrediento


Praeitos savaitės naujiena - Origins kremas su atspalviu, nuostabus aromatas, maloni konsistencija, SPF filtras, bet priemonė visiškai ne mano skonio. Aš manau jau greitai papasakosiu plačiau.


Tokia planuojama mano savaitė,

Ačiū, kad skaitote,

Gero pirmadienio,








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig