2017 m. liepos 31 d., pirmadienis

GYVENIMAS MIESTO RITMU su CROCS


Žinote, kas yra sunku, dirbti namuose. Atrodo sėdi namuose visą dieną, o tu nesėdi, o dirbi: fotografuoji, rašai įrašus, tvarkai nuotraukas, plius niekas nesakė, kad galima pamiršti namų ruošos darbus. Nors vietoje manęs namuose indus plauna indų plovimo mašina, reikia ir sutvarkyti namus, paruošti pietus ir vakarienę (labai dažnai gaminant padaryti nuotraukas), vienu žodžiu. Kaip vyras sako, "Aš jau atėjau namo po darbo", o aš vis dar darbe, bet namuose. ;-) Būtent todėl savaitgaliai stengiuosi pamiršti apie darbą (nors trumpam). Savaitgaliai skirti pasivaikščiojimui mieste, o tam reikia patogios avalynės. Priartėjome šiandienos temos,  šnekėsime apie stilingus ir gražius, o prie viso to, dar patogius CROCS sportinius batelius.

Matote, nuotraukose tiesiog skraidau, nes pati nesitikėjau, kad avalynė gali būti ant tiek patogi. Pasakau iš karto, karštam orui  tokie sportbačiai netinka, nes padas ir vidus irgi guminiai, koja prakaituoja ir pojūčiai tikrai nemalonūs. Visai kitas reikalas lietinga ir niūri diena, naujas rudens sezonas. Aš manau šitie gražuoliai iš internetinės parduotuvės www.open24.lt bus nešiojami dažniausiausiai. Tokią avalynę labai lengva derinti, jie puikiai tinka tiek prie sportinių drabužių, tiek prie klasikinių kelnių, tiek prie tiesaus silueto suknelės. Noriu pasakyti, kad su šitais sportbačiais iš CROCS koja atrodo labai dailiai. Dydis atitinka, mano 38, CROCS puikiai tinka 37,5.



Crocs™ Women's Citilane Roka Court

Populiariųjų CitiLane Roka slip-ons mini revoliucija. Galima sakyti, kad tai Roka Court kitas evoliucijos lygis: suvarstomi batraiščiais. Vintažinio stiliaus patogūs sportbačiai su mažomis ventiliacijai skirtomis ertmėmis bato viršuje, bei suvarstomi batraiščiais, kad neatrodytumėte per daug formaliai. Croslite™ padas ir Iconic Crocs Comfort™ vidpadis užtikrins visos dienos komfortą. Prisijunk prie Roka fanų!
Pagaminti iš minkštos perforuotos Matlite™ putų medžiagos;
Išformuotas Croslite™ padas;
Šiuolaikiški;
Suvarstomi batraiščiais;
Iconic Crocs Comfort™: minkšti ir tuo pačiu tvirti.









Avalynė - CROCS
Kelnės - Balmain
Marškiniai - ZARA
Bomberis - ZARA
Rankinė - RESERVED











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig