2017 m. liepos 28 d., penktadienis

MAC NEXT TO NOTHING PRESSED POWDER


Niekada negalvojau, kad pasakysiu, man atrodo, aš pagaliau atradau geriausią MAC kompaktinę pudrą, kuri idealiai tinka mano veido odai, suteikia švytėjimo ir lengvą maskavimo efektą.





Next To Nothing Pressed Powder
Kompaktinė pudra
Visų tipų odai.
Kreminė, lengva formulė, kuri pasižymi ilgai išliekančiu efektu. Švelni pudros tekstūra turi šviesą atspindinčių mikro dalelių, kurios garantuoja natūralų odos spindesį - nereikia jokių filtrų! Rezultatas - subtiliai švytinti oda.
Kaina: 26,95 EUR

Kur pirkti: www.douglas.lt








Mano nuomonė:

Noriu pradėti nuo to, kad nebūna blogos kosmetikos, būta tik priemonės, kurios visiškai netinka. Sutinkate? Aš kartais galvoju, kokios mes skirtingos, man patinka, kitiems ne, aš rašau blogą atsiliepimą, kitos gyventi be šių priemonių negali ir t.t. Kas yra svarbu? Skaitant blogą reikia mokėti atsirinkti tai, kas galimai galėtų tikri jūsų veido odai, todėl aklai pirkti tikrai nerekomenduoju.
Savo kompaktinės MAC pudros ieškojau labai ilgai, išbandžiau labai daug skirtingų variantų, aišku, man labai patiko Studio Sculpt, bet tas švytėjimo efektas buvo kiek per didelis vasarai. Tikrai nenorėjau visiškai matinio veido, tačiau ir spindėti taip ryškiai irgi. Dar prieš gerus du mėnesius, per MAC naujos stendo atidarymą man vizaižistė darė makiažą, naudojo būtent šią pudrą. Rezultatu aš likau labai patenkinta, juolab, kad prieš pudrą buvo naudojamas MAC Studio Waterweight makiažo pagrindas, kuris mano odai visiškai netinka. Viršutinis kompaktinės pudros sluoksnis padarė stebuklą, sulygino visus šerpetojimus ir nelygumus, veidas atrodė tobulai, oda švytėjo. Logiška, kad prasidėjus MAC akcijai, nusipirkau būtent šią pudrą. Tikrai nepasigailėjau. Noriu pasakyti, kad kempinė labai kokybiška, leidžia pasiimti pudrą su savimi tam, kad sutvarkyti makiažą dienos metu. Mano atspalvis medium, galėtų būti kiek tamsesnis, bet greitai ruduo, todėl aš galvoju į priekį. Nuotraukoje puikiai matosi, kur buvo panaudota pudra, tas lengvas švytėjimo efektas labai atgaivina veidą. Noriu pridurti, kad pudra kiek pamaskuoja minimaliai, bet veido oda išlygina nepriekaištingai.
Ar rekomenduoju? Rekomenduoju išbandyti ir įvertinti, tik tada pirkti.











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig