2017 m. rugpjūčio 14 d., pirmadienis

Aussie Beach mate sausas plaukų šampūnas


Aš manau, kad sausi plaukų šampūnai tai vasaros absoliutus 'must have'. Aš jau seniai naudoju tokio tipo plaukų priežiūros priemones ir nematau vargo. Labai seniai gavau be galo daug Batiste plaukų šampūnų, mano atsargos ėjo į pabaigą, todėl teko apžiūrėti parduotuvių asortimentą ir padaryti sprendimą ką nusipirkti. Vienu žodžiu, bliogerio smalsumas ir noras išbandyti kažką naujo nugalėjo, todėl mano pirkinių krepšelyje atsirado Aussie Beach mate sausas plaukų šampūnas. Nors visiškai nemėgstu rašyti blogų atsiliepimų, šį kartą tikrai verta.




Mano nuomonė:

Kartais, jeigu radai gerą sausą plaukų šampūną, keisti tikrai nepasimoka. Tai labai gera pamoka man, tačiau neišbandysi, nesužinosi. Mane nuoširdžiai vilioja Aussie plaukų priežiūros priemones, stabdo tik kainos, todėl aš nusprendžiau pradėti pažintį nuo sauso plaukų šampūno. Aš negaliu pasakyti, ar šitas limituoto leidimo stebuklas yra mūsų parduotuvėse, savąjį pirkau Lenkijoje. Noriu pridurti, kad kainavo vos 12 zl. (buvo akcija). Kiek prisiminu, mačiau dar kelių rūšių Aussie sausus šampūnus, bet kokiems plaukams jie buvo skirti atsiminti sunku.
Kas gi blogai su šiuo šampūnu? Jokio poveikio. Aš specialiai padariau nuotrauką papurškus šampūną ant rankos, dažniausiai sausas šampūnas virsta baltais milteliais, kurie sugeria riebalus. Logiška? Tikrai taip. Aussie labiau primina lipnų plaukų laką. Aš bandžiau ir pakratyti, ir sumaišyti, ir purkšti tiesiai ir apvertus, rezultatas nulinis. Plaukai po naudojimo tampa dar labiau riebūs, vaizdelis ant galvos nekoks. Noriu paminėti, šampūnas turi labai stiprų gėlių ir alkoholio kvapą. Net jeigu ir pats šampūnas būtų vertas dėmesio, kvapas taptų labai dideliu minusų.
Vienu žodžiu, pasakysiu tik savo nuomonę, tačiau net iš nuotraukos matosi kad ji yra teisinga, šampūnas nevertas dėmesio, todėl nebandykite, pirkite jau patikrintas priemones.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig