2017 m. rugpjūčio 10 d., ketvirtadienis

Douglas SENSITIVE FOCUS SOOTHING MOISTURISER FLUID


Labas rytas, mano brangieji, vakar visą dieną buvau mieste: keli susitikimai, pietūs su vyrų, toliau aplankiau tėvus ir galiausiai vėlai vakare atvažiavau namo. Šiandien taisysime padėtį su blogo rašymu, nes temų, kurias noriu aptarti liko labai labai daug. Pradėsime nuo Douglas SENSITIVE FOCUS SOOTHING MOISTURISER FLUID. Man atrodo tai nenormalu, tačiau visos Douglas veido priežiūros priemones gautos testavimui labai labai patiko ir tiko. Tikriausiai žinote, kad azijiečiai tam, kad sustiprinti patiekalo skonį gaminant, naudoja natrio gliukomatą, manau čia irgi kažkoks panašus stebuklas.




Sensitive Focus Soothing Moisturiser Fluid 
Raminamasis veido fluidas
Jautriai odai.
SENSITIVE FOCUS raminamojo veido kremo sudėtyje yra drėkinamosiomis, minkštinamosiomis ir regeneruojamosiomis savybės pasižyminčio taukmedžių aliejaus bei medvilnės žiedų ir saldymedžio ekstrakto, kurie ramina odą.
•Fluidinė priemonės tekstūra akimirksniu įsigeria į odą.
•Oda tampa nuraminta.
NAUDOJIMAS: 
Tepkite ant švarios veido odos kiekvieną rytą ir / ar vakarą, švelniai masažuodami sukamaisiais judesiais.
GERA ŽINOTI: 
Be mineralinių aliejų, parabenų, silikonų, ftalatų.
Talpa: 50ml
Kaina: 19,99 EUR









Mano nuomonė:

Douglas kosmetikos gaminimo srityje pirmas blynas buvo labai stipriai prisvilęs. Kol kas nieko negaliu pasakyti apie dekoratyvines kosmetikos priemones, bet mano nuomonė nelabai stipriai pasikeitė iš 'griežtai nepatinka' iki 'galimai dar kartą išbandyčiau kažką naujo'. Logiška, kad išbandžius tiek nuostabių veido priežiūros priemonių norisi duoti kitai linijai dar vieną galimybę. 
Grįžtant prie veido priežiūros priemonių labai norisi pasakyti, kad įpakavimai nors ir pagaminti iš plastmasės, atrodo labai gražiai ir stilingai, dauguma (mano turimų priemonių) su dozatoriais, turi vos jaučiamus kvapus ir puikiai tinka mano brandžiai, bei mišriai veido odai.
Šnekant apie Douglas SENSITIVE FOCUS SOOTHING MOISTURISER FLUID noriu pasakyti, kad įpakavimas gauna aukščiausią balą, patogu, smagu, higieniška, lengva naudoti. Kremo konsistencija gana skysta, silikoninė. Kremas gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas, po naudojimo veido oda labai švelni, kremines pudros tepasi lengviau ir geriau. Serumas (fluidas) nekemša porų, vidutiniškai drėkina ir puikiai puoselėja. Negaliu pasakyti, kad kremas gali tikti labai jautriai odai, namo normali, tačiau tikrai nekelia alergijos ir nedirgina. Noriu priminti, kad  priemonės sudėtyje nėra mineralinių aliejų, parabenų ir t.t. Man tokio formato priemonė labai patinka, ypač vasarą, kai oda nereikalauja drėkinimo ir maitinimo efekto.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig