2017 m. rugpjūčio 27 d., sekmadienis

Kinetics ESCAPE SOLAR GEL (spalva 5 A.M.)


Šią savaitę aš jau pasakojau bloge apie Kinetics ryškiai rožinės spalvos nagų laką, atėjo laikas įvertinti violetinį variantą. Iš tikrųjų, priežastys parašyti šią apžvalgą yra dvi: šiandien planuoju išbandyti gelinį klasikinį lakavimą (bijau, kad grįžti prie paprasto jau nenorėsiu jeigu patiks), antra priežastis - Kinetics lako kokybė labai priklauso nuo pasirinkto atspalvio. Ar violetinis vertas dėmesio?




Gelio efekto nagų lakas
KINETICS didžiuojasi pristatydami profesionaliam naudojimui skirtus naujos kartos produktus – Solar Gel nagų laką ir Solar Gel Top Coat nagų lako dangą.
Šie du revoliuciją sukėlę produktai, naudojami kartu, leidžia sukurti gelinio lako efektą, ypatingą nagų žvilgesį ir išsilaiko net iki 10 dienų! Be to, jums nereikės UV ar LED lempos. Šiam puikiam rezultatui pasiekti jums neprireiks ir daug laiko. Vos dviejų žingsnių sistema leis greitai džiaugtis nuostabiu manikiūru.
Nereikia nagų lako pagrindo, tiesiog nulakuokite nagus pasirinktos spalvos laku ir užtepkite apsauginį viršutinį sluoksnį. Tai užtikrins, kad jūsų manikiūras išsilaikys iki 10 dienų, o nagų lakas nepradės luptis ar trupėti. Atsisveikinkite su įprastu nagų laku, kuris pradeda luptis ir trūkinėti jau po kelių dienų, nes Solar Gel yra daug patvaresnis, o viršutinė danga jį padaro dar tvirtesniu, labiau žvilgančiu. Be to, Solar Gel turi savaiminio išsilyginimo savybę, todėl jūsų nagų paviršius bus nepriekaištingai lygus, lyg būtumėt ką tik išėjus iš salono.
Ar jūs kada nors norėjote tiesiog kažkur pabėgti? Padarykite tai su nauja Kinetics kolekcija Escape. Ryškios, vasariškos spalvos, primenančios atostogas, suteikiančios pasitikėjimo ir laisvės!
Pabėkite su Kinetics Escape spalvomis: mandarinų ryškumo oranžine „Escape“ – sultinga ir ryškia, švelniai rausvo paplūdimio smėlio „Why not my friend“ - švelnia ir pasteline, ankstyvo ryto debesų purpurine „5 AM“, intensyviai ryškia neonine rožine „Pink drink“, intensyvia žalsvai melsva „Shark in the pool“, ryškia citrinine geltona „Marry me lemon“, aguonos žiedo raudona „Kiss me not“, gilaus tamsaus ametisto „It's not my passport“.
Kur pirkti: www.douglas.lt







Mano nuomonė:

Labai gaila, kad aš gavau šios gražuolius vasaros pabaigoje, nes kitaip visą vasarą mano nagai būtų ryškūs ir labai gražūs. Aš manau, kad nieko nuostabaus, kad lako kokybė priklauso nuo atspalvio, jeigu rožinis Pink drink spėjo velniškai atsibosti ant nagų (manikiūras išsilaikė apie savaitę), aš jau galvojau, kada gi jau galima bus nuvalyti, o jis vis atrodė gražiai, violetinis išsilaikė lygiai 3 dienas. Po kelių dienų kampučiai pradėjo luptis, o vienas nagas tiesiog nusilpo visiškai. Galimai užlakavau per storą viršutinio nago sluoksnį, tačiau yra kaip yra. Ar išbadžiau dar kartą? Taip, jau stengiausi net labai, nes pačiai buvo įdomu. Nieko panašaus, manikiūro gyvavimo laikas neprailgėjo. Iš kitos pusės, nagų lako atspalvis be galo gražus ir sultingas, puikiai tinka vasarai ir atostogų sezonui. Lako tekstūra kreminė lakuojasi be pastangų ir problemų, ant mano nagų du lako sluoksniai ir vienas viršutinis sluoksnis.
Ką noriu pasakyti apibendrinant, labai rekomenduoju ryškiai rožinę Pink Drink, metinę Shark in The pool atspalvius, jie laiko labai labai ilgai. 

PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig