2017 m. rugpjūčio 23 d., trečiadienis

LÖWENGRIP CARE & COLOR COUNT ON ME ROLL-ON DEODORANT


Jau visi, kas skaito mano blogą, puikiai žino, dažniausiai perku vyriškus dezodorantus. Kodėl? Turiu problemų su skydliauke, o tai reiškia, tenka kentėti nuo labai didelio prakaitavimo, o su juo susitvarko tik labai stiprūs vyriški dezodorantai. Plius visi moteriški, parduotuvėse parduodami dezodorantai palieka baltos spalvos žymes ant drabužių. Manau šitoje vietoje reikia suprasti vieną dalyką, jeigu nori kokybės, teks sumokėti brangiau. Šiandien jūsų dėmesiui LÖWENGRIP CARE & COLOR COUNT ON ME ROLL-ON.








Mano nuomonė:

Dažniausiai nesinori rašyti atsiliepimų apie dezodorantus, šitos kosmetikos priemonės pasirinkimas - labai asmeninis dalykas. Iš kitos pusės, man buvo labai įdomu išbandyti brangesnius dezodorantus ir suprasti, ar verta mokėti brangiau? Galiu pasakyti drąsiai, verta. Būkime realistais, 15 EUR už tokio tipo priemonę sumokėti pasiruošęs ne kiekvienas. Puikiai suprantame, kai reikia sumokėti brangiau už kreminę pudrą arba lūpų dažus, tačiau perkant dušo želę, dezodorantus, dantų pastas dažniausiai taupome. 
Tai gi, kodėl verta mokėti brangiau? 
LÖWENGRIP CARE & COLOR COUNT ON ME ROLL-ON dezodontas nedirgina odos ir yra labai švelnus, tai labai didelis pliusas, nes mano pažastų oda labai jautri.
Dezodorantas turi jaučiamą gėlių aromatą, man tai labiau minusas, nei pliusas, nes mėgstu bakvapnias papildomos priežiūros priemones. 
Puikiai apsaugo nuo prakaito, nepalieka dėmių ant drabužių.

Apibendrinant noriu pasakytu, kad pirkti ar ne, jūsų pasirinkimas, tačiau aš antrą kartą tikrai nusipirkčiau, o tai labai geras rodiklis.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig