2017 m. rugpjūčio 21 d., pirmadienis

Jei pigu, nereiškia, kad blogai


Labai dažnai kosmetikos priemonių kaina lemia kokybę, na, negali tušas už 2 EUR atrodyti taip pat ant akių, kaip ir prabangus ir brangiai kainuojantis YSL arba Lancome (galvoju aš sau, o pasirodo gali). Per visą savo bloginimo laiką aš sugebėjau atrasti kelias nebrangiai kainuojančias kosmetikos priemones. Nebrangiai, šios rinkos kainomis iki 10 EUR. Patikėkite, išbandžiau labai daug ir nebrangios kosmetikos, tačiau būtent šios priemonės ilgam liko mano kosmetinėje.

Jeigu anksčiau pigiai buvo iki 10 EUR, tai dabar, man asmeniškai, normaliai iki 10 EUR. Aš negaliu pasakyti, kad mes staiga pradėjome uždirbti daugiau, ne, tikrai ne, gal pasikeitė prioritetai, nesinori tepti visai 'pigiaškų' ant savo veido, o gal jau ir 'pigiaškų' nebeliko parduotuvėje. Peržiūrėjau catrice ir Essence stendus ir supratau, jau viskas ne taip ir pigiai, kaip atrodė anksčiau.


Šnekant apie makiažo pagrindą, gero ir pigiau aš nesu radus. Manau šitoje vietoje labai svarbi yra priemonės sudėtis, o geros priemonės pigiai nekainuoja. Esu bandžiusi ir Gosh ir Catrice, bet su Smashbox rezultato nesulyginsi. Šitoje vietoje, noriu pasakyti, kiekvienam savo, o aš geriau sumokėsiu brangiau.

Šnekant apie kreminę pudrą, toms, kas mėgsta didesnį maskavimą ir visiškai matinį veidą, labai rekomenduoju Catrice HD Liquid coverage pudrą. Ji nėra labai brangi, atrodo parduotuvėje kainuoja vos 7 EUR. Minusai: tik keturios spalvos, todėl tinkamą išsirinkti sunkoka (prabangios ir profesionalios kosmetikos gamintojai siūlo net 24 spalvų paletes). Taip pat, drąsiai galiu rekomenduoju L'oreal True Match, ten ir spalvų pasirinkimas yra didesnis, tačiau ir kaina jau ne 10 EUR, todėl teks laukti išpadravimo ir tik tada pirkti.

Be jokios abejonės mano mėgstamiausiais maskuokliais iš 'mass market' kategorijos yra Catrice Camouflage. Jie maskuoja labai stipriai, yra kreminiai ir labai pigmentuoti. Minusas - sausina paakių zoną, spalvų pasirinkimas mažas, o reikiamos šviesios spalvos išperkamos žaibišku greičiu. Esu bandžiusi ir essence Camouflage, nepatiko visiškai.

Jeigu labai norisi glow efekto, o MAC ir Smashbox kainuoja nepakeliamai daug, labai rekomenduoju Maybelline Master Strobing priemones. Mano kosmetinėje yra ir gelinės konsistencijos pieštukas ir skystas higlighteris. Abu geri ir verti dėmesio.

Banana dreams (legendinė geltonos spalvos pudra paakių maskavimui ir 'Bakingui'. Aš garbės žodžio neprisiminu, ar pudra kainuoja iki 10 EUR, tačiau tikrai nedaugiau. 


Blakstienos ir antakiai. Jeigu su pieštukais sunku, man patinka tik tai Catrice ir L'oreal Brow Artis Xpert, tau su vaškais labai lengva. Iš tikrųjų, viskas priklauso nuo reikiamo atspalvio, jeigu jūsų antakių spalva šiltas blondinas arba briunetas, problemų nėra. Tinka visos įmanomos priemonės, net pigiausios, na o jeigu reikia šalto rudo atspalvio, teks pakloti kur kas daugiau. Jeigu reikia šalto blondino, tačiau be pilko tono, teks pirkti liuksą, nes keik bandžiau įvairių priemonių, niekas netinka. Išeitis, jeigu nėra galimybių mokėti daugiau: pirkti šaltai rudos spalvos labai pigmentuotus šešėlius ir permatomos spalvos vašką.

Geriausias iš geriausių pigių blakstienų tušų, kurį drąsiai galiu rekomenduoti kiekvienam - essence False lashes. Blakstienos gaunasi ilgos, gražios ir tankios. Visi kiti 'mass karket' tušai yra gana brangūs, todėl gal verta nusipirkti liuksą?



Geriausi šešėliai - Make Up Revolution ir Sleek. Investavus kiek daugiau pinigų į akių šešėlių pagrindą, galėsite džiaugtis tobulu rezultatu. Mano rekomenduojami akių makiažo pagrindai NYX, kaina nėra super didelė, o rezultatas tikrai tobulas. Labai rekomenduoju praeiti visas Maybelline ir L'oreal šešėlių paletes, pinigai į balą, rezultatas blogas. Ar verta pirkti Catrice ir Essence šešėlius? Nuoširdžiai sakau neverta, nes atrodo ir spalvos gražios, ir labai pigmentuotos, tačiau ant akių gaunasi košė, todėl ir guli stalčiuje nenaudojami.


Labai rekomenduoju make up Revolution kontūravimo ir skaistalų paletes. Kontūravimo paletė viena iš geriausių, mano beveik sunaudota iki galo, na o skaistalai naudojami mažiau, tačiau tokius labai patogu pasiimti su savimi.


Na ir galiausiai lūpų dažai ir blizgesiai. Geriausi lūpų dažai iš pigesnių kategorijos yra ..... Matiniai Maybelline, gražios spalvos, maloni konsistencija ir tobulas rezultatas. Taip pat galiu drąsiai rekomenduoti matinius lūpų blizgius iš Sleek ir Milani, man labai patinka spalvos, tačiau priemonė gerokai sausina lūpas. Kreminės lūpų dažų kategorijos pirmoje vietoje Gosh, na o geriausi permatomi lūpų blizgesiai iš essence, kreminiai nude spalvos - Maybelline Vivid Hot Lacquer. 

Tokios mano rekomendacijos, tikrai apšnekėjome ne visas kategorijas, nes šitoje vietoje neturiu ką pasakyti (tiesiog nėra dėmesio vertų priemonių, kurias norėčiau paminėti).  Manau reikia padaryti dar vieną įrašą ir pašnekėti apie geras profesionalias kosmetikos priemones (NYX, UD, MAC ir Inglot).

Jeigu turite savo mėgstamas priemones, papasakokite apie tai komentaruose, bus tikrai įdomu atrasti kažką daugiau.









SHARE:

2 komentarai

  1. Įdomu buvo skaityti! Tačiau, matyt, kadangi visi esame skirtingi, tai skirtingai mums atrodo ir visos makiažo priemonės. Žinoma, pigi kosmetika tikriausiai niekada neatstos nei MAC, nei UD... Bet kažkaip vis lieku patenkinta ir pigesnėmis alternatyvomis, kurias naudoju. Realiai L'oreal ir Sleek šešėlių paletės man tarnauja labai puikiai ir be itin gero šešėlių pagrindo. Tepasi labai gerai, sklaidosi taip pat, laiko itin ilgai. Tikriausiai turi įtakos ir technika, naudojami įrankiai. Visos kitos mano naudojamos priemonės - NYX. Šios kosmetikos kainos tokios pat, kaip ir L'oreal, bene visas pirkau už 7-15 eurų. Bet turiu labai didelį nusivylimą dėl Full Coverage Concealer, spalva ideali, bet pats produktas netinka mano odai nors tu ką. Tai, matyt, teks ir man išbandyti Catrice Camouflage. Tikiuosi, kad patiks ir neteks investuoti pinigų į prabangesnį produktą... :) O apie lūpas - šiuo metu man geriausi Essence pieštukai, lūpas sausina, tačiau spalvos - labai geros ir šiaip ilgai laikosi, nors Inglot lūpų pieštukams neprilygsta niekas. :)

    http://itsmeieva.blogspot.lt/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai už komentarą ;-) malonu susipažinti ;-) Aš visgi savo galvoje NYX priskyriau prie profesionalios kosmetikos. Man irgi patinka labai daug priemonių, būtinai aprašysiu, tai bus alternatyva brangiai kainuojančiai prof kosmetikai. Jeigu NYX maskuoklis netinka, nefaktas, kad patiks catrice, gal reikia ieškoti kiek lengvesnės priemonės ir geltonos spalvos pudros fiksavimui?

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig