2017 m. rugsėjo 29 d., penktadienis

Belted Faux Suede Jacket


Jeigu praeitais metais visi pirko odines geltonas, bordo ir Sidabrinės spalvos striukes, šiais metais į rinką atėjo dirbtinės zomšos striukės (būtent taip rašo parduotuvių etiketėse). Jos labai minkštos, gražios ir praktiškos. Negaliu pasakyti, kad labai šiltos, tačiau ruduo tik prasidėjo, kodėl gi ne? Savo šaltai nude spalvos užsakiau iš www.zaful.com parduotuvės ir likau labai patenkinta tiek modeliu, tiek kokybe, tek rezultatu.



Šio drabužių derinuko pagrindiniai akcentai - striukė ir avalynė, visi kiti drabužiai nėra super svarbūs, vietoje šortų, gali būti ir sijonas ir suknelė, vienu žodžių, viskas priklauso nuo jūsų skonio ir turimų drabužių spintoje. Striukė atkeliavo labai greitai, per dvi savaites, o net gal ir greičiau. Mano dydis L, prieš užsakant prisiminkite, kad drabužiai yra mažinti. 
Dar kelis žodžius noriu pasakyti apie avalynę, kuria nusipirkau Deichmann parduotuvėje. Neslėpsiu, per pristatymą gavau savo porą batų, bet kai pamačiau šiuos gražuolius, negalėjau išeiti iš parduotuvės be jų. Noriu pridurti, kad visa kolekcija parduotuvėje yra neapsakomai stilinga, todėl pasirinkti bus labai labai sunku.










Striukė - ZAFUL
Rankinė - New Yorker
Palaidinė - LIDL
Šortai - ZARA
Avalynė - Deichmann












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig