2017 m. rugsėjo 11 d., pirmadienis

NYX Professional Makeup Ultimate multi finish shadow palette (Electric)


Sveiki, mano brangieji, pirmadienis už lango labai jau niūrus, todėl nusprendžiau parašyti atsiliepimą apie NYX Professional Makeup Ultimate multi finish shadow palette (Electric). NYX Professional Makeup pristato šį sezoną labai daug naujienų, tarp jų ir nuostabias šešėlių paletės, kur keti atspalviai ir tris skirtingos tekstūros. Tiesą sakant, aš labai nusiminiau gavus ryškius atspalvius. Esmė tame, kad kitos paletės buvo tokios gražios, kad OMG, spalvos tiesiog pasakiškos, o ryškiems šešėliams reikia ieškoti panaudojimo būdų. Iš kitos pusės, paprastų šešėlių mano kosmetinėje labai daug, o ryškių beveik nėra.









Mano nuomonė:

NYX Professional Makeup akių šešėliai mano favoritai, jų kaina nėra super didelė, kokybė pakankamai gera, o spalvos tiesiog tobulos. Ryškios šešėliai privalo būti kiekvienoje kosmetinėje vien todėl, kad kartais norisi paįvairinti makiažo variantą, arba suteikti savo įvaizdžiui daugiau atspalvių. Aš seniai varvinau seilę į Ultimate Bright šešėlių paletę, ten spalvų daugiau, jos labai ryškios ir gražios. Būtent todėl nusprendžiau išbandyti ir gautą testavimui variantą. Paletė labai paprasta, juodos spalvos plastikinis įpakavimas be veidrodžio ir šepetėlių. Man, asmeniškai, tai tik pliusas, nes aš naudoju makiažui ir savo šepetėlius ir didesnį veidrodį. 
Šnekant apie pačius šešėlius noriu pasakyti, kad spalvos tikrai labai ryškios: mėlyna, rožinė, garstyčių su žalios spalvos pagrindu ir ryškiai žalia. Šešėliai skirtingų tekstūrų: matiniai, satininiai ir su blizgučiais. Pasakysiu nuoširdžiai, man labiausiai patiko rožinę ir garstyčių atspalviai, mėlyna ir žalia ne mano spalvos, atrodo gal ir gražiai, bet man žiūrėti neįprasta. Šešėliai labai pigmentuoti, tačiau byra, ypač blizgučiai. Aš darau įprastus makiažus ir apatinę voko liniją paryškinu rožiniu arba garstyčių atspalviu. Dar vienas panaudojimo variantas - naudoti matinius šešėlius kaip akių pravedimą, atrodo irgi labai gražiai ir saikingai.
Logiška, galima padaryti labai ryškų akių makiažą naudojant visus atspalvius, manau tai ir padarysime greitu metu, kai vyras turės laiko nuotraukos. O kol kas tiek, labai rekomenduoju apžiūrėti visas NYX Professional Makeup naujienas PC Panorama.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig