2017 m. rugsėjo 17 d., sekmadienis

RED QUEEN



Sveiki, mano brangieji, jeigu gaunu kelias žinutes iš eilės "kur pradingau", turiu kažką pasakyti. Niekur nedingau, tiesiog susirgau. Sergu nedažnai, bet taikliai. Mama (kas nežino, mano mama pradinių klasių mokytoja, o kur vaikai, ten ir virusai) atnešė namo virusą. Susirgome visi, tačiau aš jau daugiau mažiau atsigavau, todėl vakare galiu prisėsti prie blogo rašymo. Pasakosiu apie ryškiai raudonus batus žudikus iš Mango.



Kaip aš sakau, ačiū Dievui, kažkas sugalvojo internetines parduotuves. Esmė tame, kad labai dažnai realių mūsų ir internetinių parduotuvių asortimentas visiškai kitoks, o gal aš nematau. Kur kas paprasčiau ir patogiau atsisėdus ant sofos su kompiuteriu, niekur neskubant, apžiūrėti siūlomą asortimentą ir padaryti užsakymą. Užsakinėjau iš Mango pirmą kartą, užsakymas keliavo labai ilgai. Jeigu iš ZARA atkeliauja per 3-5 dienas, tai iš Mango teko laukti vos ne dvi savaites. Noriu pridurti, kad jeigu kažkas netiktų (logiška, perkant avalynę internetu galima labai greitai prašauti), nusiųsti atgal galima nemokamai. Nuoširdžiai sakau, nežinau kiek užtrunka pinigų grąžinimas, bet tokia opcija tikrai yra. Grįžtant prie ryšių detalių noriu pasakyti, kad tai rudens 'must have'. Ilgai galvojau, kaip derinsiu savo raudonus 'žudikus', bet supratau, kad per daug ryškių detalių nereikia, raudoni MAC matiniai lūpų dažai ir raudoni auskarai, tai tas minimumas, kurio tikrai reikia.

Būtent taip pasipuošiau į SIROVA kvepalų tendencijų pristatymą. Apie kvepalų naujienas pašnekėsime jau netrukus, tikriausiai rytoj, na o šiandien balkonas ir drabužių derinukas.







Suknelė - ROMWE (pirkta labai seniai)
Džinsinis švarkas - Humana Vintage
Avalynė - Mango
Auskarai - H&M
Telefono dėklas - https://www.glitbit.com/
Rankinė - RESERVED
Laikrodis -  Daniel Wellington
LBB15 taikoma 15% nuolaida






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig