2017 m. spalio 17 d., antradienis

MAYBELLINE NEW YORK FaceStudio Master, skaistalų ir šviesinamoji paletė


Labas rytas, mano brangieji, atkeliavo labai daug Maybelline naujienų, todėl nieko nelaukiant aš pradėjau testavimą iš karto. Jeigu apie matinius lūpų blizgius šnekėti dar ankstoka, tai apie skaistalų paletę galima drąsiai. Aš ją esu mačiusi dar vasarą, Lenkijoje, ten tai jau ne naujiena. Tiesa, funkcionalias kosmetikos priemones aš labai mėgstu, todėl užbėgus įvykiams už akių noriu pasakyti, tikrai patiko.





Ši paletė puikiai tinka tiek žaismingoms eksperimentatorėms, tiek įgudusioms makiažo ekspertėms. Tarpusavyje derindama 3 skaistalų atspalvius sukurk savo nepakartojamą makiažo įvaizdį, o šviesinamąja priemone akimirksniu suteik savo veido odai nuostabaus švytėjimo. Pasirink norimą atspalvių intensyvumą, maišyk juos tarpusavyje, kad išgautum unikalią spalvą, ir suliek keletą vienas į kitą pereinančių atspalvių, kad sukurtum ombré efektą, Lengva pudros pagrindo formulė vos vienu potėpiu glotniai padengia odą išgrynintais spalvos pigmentais ir sukuria nuostabų efektą. Džiaukis subtiliu, pageidaujamo ryškumo ar ypač drąsiu įvaizdžiu.









Mano nuomonė:

MAYBELLINE NEW YORK FaceStudio Master paletės spalvos labai primina The Balm in your hand paletės skaistalų pasirinkimą: persikinis, rožinis ir slyvų atspalviai kartu su šampano spalvos higlighetriu ir tobulu bronzantu. Pasakysiu nuoširdžiai, nors Myabelline higlighteris rožinis ir su blizgučiais, man jis labai patiko, o jeigu paletėje būtų bronzantas, ji taptų mano 'must have'. Šnekant apie pačius skaistalus noriu pasakyti, jų tekstūra švelni, satininė. Skaistalai labai labai pigmentuoti, kai pirmą kartą bandžiau pasidažyti, gavosi nelabai, kas per daug, tas yra nesveika. Maybelline skaistalai išsilaiko visą dieną, ant mano veido higlighteris ir persikinės spalvos skaistalai. Man labai patinka, veidas atrodo labai gaiviaii ir natūraliai.


PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig