2017 m. spalio 2 d., pirmadienis

NYX Professional Makeup Gimtadienis



Kaip ir žadėjau, pasakoju apie NYX Professional Makeup gimtadienį. Atrodo tik neseniai kirpome pirmos parduotuvės Lietuvoje juostą, o prabėgo metai. Kokie jie buvo? Nuostabūs. Apie tai šiandien ir pašnekėsime plačiau.



Viskas prasidėjo tik nuo vieno laiško su pasiūlymu būti NYX Professional Makeup  ambasadore, wow, kaip aš galėjau nesutikti. Juk NYX Professional Makeup kosmetiką naudoju gana seniai, turiu nepakeičiamas kosmetikos priemones, kurias nuoširdžiai myliu.  Nepatikėsite, tačiau pirmas laiškas mano blogeriio karjeroje buvo irgi iš NYX, tai buvo prieš gerus keturis metus, tada aš irgi pasakiau 'taip', tačiau bendradarbiavimas nebuvo ilgas.

Vienu žodžiu, gavau NYX Professional Makeup kosmetikos dėžę ir važiavau fotografuotis konkursui pas Sandrą


NYX Professional Makeup tai ne tik kosmetikos priemonės, tai makiažo kultūra, dvasia ir nereali atmosfera. Taip, prieš metus mes visos kartu tapome šios sielos dalimi.



Aš net nepasakosiu apie nuostabius renginius, mano bloge galima surasti pilnas ataskaitas kaip, kur ir kas buvo. Pasakysiu tik tiek, kad tai unikalūs brandas, kurį gali naudoti kiekviena mergina savo namuose darant bet kokio sunkumo makiažą iki profesionalų, kurie kuria nerealius makiažus NYX Professional Makeup konkursams. Kodėl aš nedalyvauju? Nemoku aš taip, nuoširdžiai, nemoku. Aš dievinu spalvas ir ryškius atspalvius, būtent todėl NYX Professional Makeup mano sieloje ir mano širdyje.




"Tik bijok netikėti", - sakau aš sau pastoviai, juk svajonės pildosi. Pradžioje blogo rašymo pradžioje, mano vyras surado instagrame @iluvsarahii, ji dar nebuvo super populiari, tačiau jau tada puikiai pastebėjau jos charizmą, išskirtinumą ir noras tobulėti. Pradėjome stebėti jos gyvenimo etapus, TW show, kontraktą su NYX, žvėrišką populiarumą JAV. Juokas -juokais, tačiau jos Instgrame daugiau nei 3 ml. Apie ką svajojau aš? Susitikti, pamatyti ją gyvai, pabendrauti, bet ji gyvena JAV, LA, o aš Lietuvoje, ką mes turime bendro? Pasirodo turime, mus vienija meilė NYX Professional Makeup kosmetikai.




Dar kelis sakinius noriu pasakyti apie pačią NYX Professional Makeup parduotuvę, kurią galima rasti PC Panorama Vilniuje. Aš tradiciškai padariau daugiau nuotraukų, nes visiems įdomu nors virtualiai apžiūrėti stendus. Puikiai suprantu, ne visi iš Vilniaus, todėl noriu patenkinti smalsumą.














Koks Gimtadienis be torto ir dovanų? Šį kartą dovana buvo nuostabi, Gavome striukes su užrašais. Wow, dabar mes tikra komanda. Būtent taip pasijaučiau atėjus kartus su Darja į kitą renginį. O ką, tegul visi žino ;-)


Ačiū labai už metus, jie buvo nuostabūs ir kupini nerealių įspūdžių. Ačiū, kad pasirinkote mane, ačiū už rūpestį, pakvietimus, dovanas ir vakarėlius. Tiesą, turiu kelias svajones, kurios anksčiau neatrodė realios, bet dabar suprantu "TIK Bijok Netikėti".



Ar tu pasiruošęs atverti savo sielą NYX Professional Makeup?


















SHARE:

1 komentaras



  1. Always spell out to them the value of Bellaplex. When comes down to it I can simply embrace this as best as they can. Bellaplex makes the world go round. It isn't a reasonable contender. I need to try that with many Bellaplex. The Bellaplex situation is not necessarily hopeless. A sophisticated feature is Bellaplex where there is a Bellaplex. Frankly, Bellaplex may even cost you more funds. That is an interesting proposition. Everything's fantastic. Going by what devotees say germane to Bellaplex, what I have is a favorable opinion connected with Bellaplex. Bellaplex is undergoing wholesale restructuring.











    http://www.findfitnessidea.com/bellaplex/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig