2017 m. spalio 18 d., trečiadienis

NYX PROFESSIONAL MAKEUP makiažas


Labas rytas, mano brangieji, kaip ir žadėjau, makiažas. Nežinau kodėl, bet šį rudenį, man labai norisi bordo, auksinių ir oranžinių atspalvių ant savo akių. Tikriausiai toks spalvų pasirinkimas nėra spontaniškas, būtent tokios spalvos dominuoja ir ant podiumo, būtent todėl mano rankose nuostabioji  NYX PROFESSIONAL MAKEUP  Perfect Filter paletė. 
Tradiciškai mano veidas be makiažo. Specialiai padariau nuotrauką iš toliau tam, kad nesimatytų rauklių ir odos problemų. Juokauju, pastoviai sakau savo skaitytojams, kad pradžioje oda, o tik tada įmanomas tobulas makiažas. Pilnai sutinku, turint gerą kreminę pudrą galima užmaskuoti visus trūkumus, tačiau ar mums reikia būtent to? Juk odos būklė nuo to tikrai nepagerės.


Labas labai seniai, tik pamačius pirmus video Youtube kanale, norėjau išbandyti ir pati įvertinti NYX PROFESSIONAL MAKEUP Total Control kremines pudras. Pagaliau mano rankose net penki atspalviai, kuriuos galima naudoti tiek solo, tik darant kontūravimą arba maskuojant paakius. Ar žinojai, kad NYX PROFESSIONAL MAKEUP parduotuvėje PC Panorama tu gali pasiimti šios nuostabios pudros mėginuką? Esmė tame, kad nereikės rinktis atspalvio vietoje, galima bus tiesiog išbandyti pudrą namų sąlygomis ir išsirinkti tinkamiausią spalvą.



Aš makiažą pradedu nuo makiažo pagrindo Angel Veil, tai šilkinės konsistencijos veido pagrindas, kuris suteikia odai švelnumo ir paslepia poras. Ar būtina naudoti veido pagrindą? Amžinas klausimas. Aš labai rekomenduoju atrasti sau tinkančias priemones, gal tai bus makiažo pagrindas, gal tiesiog drėkinamasis kremas, gal higlighteris. Išbandykite ir sužinokite, nėra blogų priemonių, yra tik tos, kurios netinka jūsų veido odai. 


Nuo perregimo iki puikiai maskuojančio padengimo – pora lašelių ir Tavo oda idealiai padengta naujuoju mūsų makiažo pagrindu Total Control Drop! Pasirink sau tinkamą šio aksominio, matinį efektą suteikiančio makiažo pagrindo kiekį su patogiu, pakuotėje esančiu dozatoriumi. Kiek jo lašelių užtepti norėtum šįkart? Jei nori, kad makiažo pagrindas užmaskuotų labiau, tiesiog įlašink daugiau jo lašelių! Tuomet kruopščiai juos paskirstyk ant veido ir džiaukis ypač glotnia oda.


Būtent tai mane sudomino labiausiai, vandens pagrindu pagaminta pudra su pigmentais. Skamba tiesiog stulbinamai. Atspalvių labai labai daug,  nuo tamsiausio iki šviesiausio.  Man tobulai tiko Buff Chamois atspalvis (TCDF10), jis yra vidutinio tamsumo, tačiau mano turima Nofilter Finish powder man per šviesi, todėl spalvos susilygina ir rezultatas atrodo tobulai.

Aš noriu dar kelis žodžius pasakyti apie Total Control Drop pudrą. Ji tikrai labai labai skysta, pigmentuota ir lengvai pasiskirsto ant veido.  Aš naudoju turimą NYX PROFESSIONAL MAKEUP pudrai skirtą makiažo šepetėlį.  maskavimas priklauso nuo to, kiek pudros sluoksniu mes tepsime, nuo labai silpnaus iki pilno. Šitoje vietoje viskas priklauso tik nuo jūsų pačių, noriu tik pridurti, kad pudra nuostabiai sluoksniuojasi ir sluoksnių nesimato (toks efektas man gaunasi nenaudojant makiažo pagrindo, nes naudojant silikoninius pagrindus keli sluoksniai pudros visiškai nesusigeria ir būna ant veido, vaizdas man nepatinka)



Apart makiažo pagrindo ir kremines pudros, savo makiažui, aš planuoju naudoti tokias NYX PROFESSIONAL MAKEUP priemones:



Maskuojame paakių zoną su NYX PROFESSIONAL MAKEUP Gotcha covered  maskuokliu. Tai labai stiprios pigmentacijos maskavimo priemonė, gali užmaskuoti bet ką, tačiau panaudojus neteisingai, gali išsausinti paakių zoną ir subėgti į raukšles. Mano patarimas - naudoti daugiau priemonės veido trikampio zonoje, labai arti akių maskuoklio netepti. Mano maskuoklio atspalvis Medium, tačiau turiu iš šviesų. Vizualiai, tamsesnė spalva man atrodo gražiau ir natūraliau.


Fiksuoju makiažą su dviem pudrom: NoFilter ir mineraline. Kodėl man reikia jų dviejų? Nes paakių zonoje Nofiler atrodo tobulai, pašviesina ir suteikia gaivumo, iš kitos pusės ši pudra neparyškina raukšlių ir atrodo labai natūraliai visą dieną. Mano turimos Nofilter pudros atspalvis IVORY, o mineralinės - Light/Medium. Mineralinė pudra puikiai fiksuojama makiažą, paslepia veido nelygumus ir nekemša porų.


Antakiams aš naudoju tobulą antakių pieštuką Precision Brow Pencil, spalva espresso. Zoną po antakiu pašviesinu su Faux Whites pieštuku linen. Šis pieštukas švelniai rožinės spalvos, tačiau to bijoti nereikia, spalva atrodo ypatingai natūraliai (jeigu ją gerai išsklaidyti).

Vietoje akių šešėlių pagrindo naudoju Baltos spalvos Jumbo pieštuką, jis pašviesina  ir sulygina voko spalvą, o naudojami šešėliai atrodo labai ryškiai.


Iš visų NYX PROFESSIONAL MAKEUP palečių kurias turiu viena iš mėgstamiausių yra PERFECT FILTER, spalvos Rustic Antique. Tobulai gražios spalvos: bordo, oranžinė, šampano su blizgučiais, balto aukso ir ruda. Aš puikiai suprantu, kad akių šešėlių atspalvius geriausiai rinktis prie akių spalvos. Kaip tik vakar šnekėjau, kad išsirinkti mėlynos spalvos šešėlį prie rudos spalvos akių beveik neįmanoma, kokį be pasirinkt, vis atrodau kaip 'čeburėkų pardavėja'. Savo makiažui iš Rustic Antique paletės naudoju bordo, oranžinį, auksinė ir baltą atspalvius. Blakstienų augimo liniją paryškinu su juodos spalvos matiniu šešėliu iš NYXULTIMATE paletės (spalva Smokey&Highlight). Paryškiname ir  apatinę blakstienų liniją su Faux Black pieštuku, spalva BlackHole.


Kontūrojuome veidą naudojant garsiąją NYX PROFESSIONAL MAKEUP kontūravimo paletę. Aš noriu pasakyti tik vieną dalyką, be skaistalų apsieiti neįmanoma. Būtent naudojamų skaistalų atspalvis suteikia veidui gaivumo ir paryškina skruostus. Mano naudojamas Mauve švelniai rožinės su šiltu pagrindu spalvos. Mano naudojamas higlighetris - NYX PROFESSIONAL MAKEUP Illuminator (spalva Narcissistic).



Puikiai žinote, esu labai didelė matinių lūpų dažų gerbėja, bet dabar jau matiniais lūpų dažais manęs nustebinti beveik neįmanoma. Šio rudens sezono atradimu tapo NYX PROFESSIONAL MAKEUP Liquid Suede, Metallic Matte kolekcija, spalva Pure Society. Aš manau man nieko sakyti ir nereikia, rezultato nuotraukos labai garsiai šneka apie mano pasirinktą atspalvį, noriu tik pridurti, kad atspalvis išsilaiko ant lūpų visą dieną.






Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tikriausiai jau viską pasakiau pasakojant apie naudojamas priemones. Noriu priminti, kad NYX PROFESSIONAL MAKEUP kosmetikos parduotuvę yra PC Panorama, Vilniuje, taip pat labai platų asortimentą siūlo ir www.douglas.lt 


Būkite gražios šį rudens sezoną, nebijokite spalvų. Juk sakoma, kad kiekviena moteris yra išskirtinė ir nuostabiai atrodo be makiažo, tačiau būtent naudojamos kosmetikos priemonės leidžia paryškinti gražiausius veido bruožus.












SHARE:

1 komentaras

  1. Labai gražus makiažas, būtų smagu sulaukti tokio make up'o tutorial'o. :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig