2017 m. lapkričio 13 d., pirmadienis

„Lecler” greitai odą atgaivinanti veido kaukė „Express Refresh”


Geros dienos, mano brangieji, man atrodo pirmadienis pats sunkiausias darbadienis iš visų įmanomų. Pas mane jau stabilus planas, pirmadieniais nuo pat ryto aš stengiuosi padaryti nuotraukas visai savaitei. Šį kartą laukiu kurjerio, kuris turi atvežti kelias naujienas, na o kol kas išgėriau kavos ir pasidariau veido kaukę odai atgaivinti. Pasakysiu nuoširdžiai, tokios paprastos, lakštinės, vienkartinės veido kaukės seniai tapo mano 'must have', aš net sugebėjau pripratinti visus savo drauges, bei mamą jas naudoti. 





Ši šilko švelnumą odai suteikianti, greitai odą atgaivinanti grožio kaukė yra praturtinta peptidais ir dideliu kiekiu hialurono rūgties. Peptidai atplaiduoja veido raumenis, taip sumažindami mimikos raukšles, pažadina odą, suteikdami jai švytėjimą. Intensyvias drėkinančias savybes suteikia kaukėje esantis didelis kiekis naujos kartos oligo hialurono rūgšties, kurios molekulės yra apdorotos specialia technologija ir gali prasiskverbti į pačius giliuosius odos sluoksnius. Oda stipriai sudrėkinama ir atgaivinama, pranyksta nuovargio žymės.

EFEKTAS
Pagerink odos būklę per kelias minutes! Be parabenų. Be sulfatų. Be ftalatų.


REKOMENDUOJAME
Prieš renginius, pobūvius ar vakarėlius, kuomet reikia greitai atgaivinti odą ir suteikti sau pasitikėjimo, o odai švytėjimo.







Mano nuomonė:

Labai daug girdėjau apie šias kaukės, ačiū Polhem, pagaliau išbandžiau. Mano rankose veido kaukė skirta greitai atgaivinti veido odą. Kaina aukšta (7,90 EUR), kas tikrai yra nemažai, todėl noriu stebuklo. Labai patiko pati kaukės medžiaga. Gamintojas rašo, kad tai tai plonas šilko ir medvilnės audinio lakštas, gausiai prisotintas aktyviai odą drėkinančiomis ir senėjimą atitolinančiomis veikliosiomis medžiagomis. Kaukės sudėtyje esantys peptidai atpalaiduoja veido raumenis, antioksidantai apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų susidarymo, o naujosios kartos oligo hialurono rūgštis stipriai drėkina. Pilnai sutinku, kaukė idealiai priglunda prie veido, tai labai patogu norint kažką dar daryti, o ne tiesiog gulėti. Mano gyvenimas sukasi labai greitu tempu, aš negaliu sau leisti pusę valandos tiesiog nieko neveikti, ypač prieš renginius arba pirmadienio rytą. Kaukė prisotinta labai stipriai geliu, tačiau skystis nuo kaukės nebėga, o tai dar didelis pliusas.
Dabar apie poveikį: kaukė labai gerai drėkina veido odą, suteikia stangrumo ir pripildo drėgme. Toks efektas idealiai tinka prieš darant proginį makiažą, nereikia galvoti, kaip papildomai sudrėkinti sausą ir pavargusią veido odą. 
Ar kaukė verta savo pinigų? Aš manau taip, bet tai labiau SOS priemonė, o Kalėdiniai vakarėliai artėja, todėl labai verta nusipirkti.


PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig