2017 m. gruodžio 17 d., sekmadienis

ELIZABETH ARDEN - raudonų durų istorija


Geros dienos, mano brangieji, šiandien pasakosiu apie ELIZABETH ARDEN veido priežiūros priemones. Taip, taip, pasakysiu nuoširdžiai, pati niekada nieko negirdėjau apie jas. Taip, žinojau, kad tokie egzistuoja rinkoje, tačiau šnekant apie ELIZABETH ARDEN kosmetiką, dažniausiai  į galvą ateina Green tea kvepalų variacijos arba dekoratyvinė kosmetika (užsienio blogeriai dainuoja jai dainas, labai gaila, kad jos nėra Lietuvos rinkoje).









Būti gražiai ir natūraliai yra prigimtinė kiekvienos moters teisė“, – yra sakiusi Elizabeth Arden (1878–1966). 1908 m. iš Kanados į Niujorką atvyko jauna, ambicinga Florence Nightingale Graham. Iš brolio pasiskolinusi pinigų ji atidarė pirmąjį grožio saloną ir pavadino savo pseudonimu „Elizabeth Arden“. Raudonos salono durys 5-ajame aveniu išsiskyrė iš perkrautų aplinkinių parduotuvių vitrinų. Salone klientės galėjo atitrūkti nuo gatvės šurmulio, atsipalaiduoti ir pasimėgauti prabangiomis veido procedūromis. Tuomet niekas dar nenumanė, kad raudonosios durys taps grožio, prabangos ir kokybės simboliu. Šiandien „Elizabeth Arden“ yra grožio pasaulyje vienas labiausiai gerbiamų vardų.

1930 m. sukurtas legendinis kremas „Eight Hour“ sulaukė stulbinamos sėkmės. Balzamas su aktyviosiomis medžiagomis ir vitaminais veikia akimirksniu ir iki šiol yra viena populiariausių odos priežiūros priemonių. Inovatorės ir nenuilstančios verslininkės ponios E. Arden tikslas buvo moterims dovanoti naujoviškas, aukščiausios kokybės, prabangias odos priežiūros priemones. Ši novatoriškumo dvasia gyva ir šiandien. „Elizabeth Arden“ prekės – naujoviškos odos priežiūros, dekoratyvinės kosmetikos priemonės ir aromatai – kuriamos vadovaujantis ponios E. Arden vizijomis.

Dievinu ir labai gerbiu valdingas moteris, kurios sugeba pačios prasimušti ir užimti savo vietą gyvenime. O mes pereiname prie plataus ELIZABETH ARDEN kosmetikos priemonių asortimento.


Kas galėtų pagalvoti, kad viena iš populiariausių kosmetikos priemonių yra Elizabeth Arden Eight Hour Cream yra legendinė odos apsaugos priemonė, kuri ne tik drėkina sausą veido odą, ramina sutrūkinėjusias lūpas, bet ir lygina šiurkščią alkūnių ar kulnų odą. Viso pasaulio makiažo meistrai pripažįsta, kad ši priemonė - tai lūpų, vokų, antakių, taip pat nagų odelių, kojų grožio paslaptis. Apart to, kad mes gavome šį stebuklą testavimui, mes spėjome jį išbandyti per pristatymą. Labai sodrus, gerai maitinantis, permatomos raudonai-rausvos spalvos gelis. Tikrai nesitikėjau tokio varianto, bet likau labai nustebinta tobulu rezultatu. Aš būtinai įjungsiu šį kremą į savo manikiūro -pedikiūro rutiną, p taip pat naudosiu sausoms vietoms drėkinti.






Na ir štai, kas buvo įdomiausiai man - Keramido kapsulės veidui ir akims. Taip, taip, mėginukus aš irgi gavau ir jau spėjau kelis kartus panaudoti šį gėrį, Gėris, tikrai taip. Išskirtinė patobulintos sudėties vienos dozės kapsulė, veikianti smulkiausius veido trūkumus. Dabar trejopo jauninamojo poveikio, dėl kurio oda aplink akis taps skaistesnė, stangresnė ir akivaizdžiai atjaunės. Po kelių naudojimų apie efektą ir rezultatus niekas nešneka, bet galiu pasakyti tik tiek, kad konsistencija aliejinė, veido oda po lengvo masažo tampa tiesiog šilkinė, akivaizdžiai stangresnė ir pamaitinta. Oh, man atrodo reikės rašyti laišką Kalėdų seneliui ir išbraukti norimą PRADA rankinę, o įrašyti kelias stebuklingas priemones veido odai, nes rankinių dar bus, o veidas pas mane tik vienas.



Ačiū labai už nuostabiai praleistą laiką ir dovanas, rytoj anonso rubrikoje būtinai parodysiu ir aptarsiu visas priemones, ką gavome per pristatymą.












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig