2017 m. gruodžio 6 d., trečiadienis

Maybelline Super Stay


Labas rytas, mano brangieji, jeigu atidaryti mano turimos kosmetikos stalčiuką, tikrai pastebėsite, kad ten daugiausiai kreminių pudrų. Logiška, kreminė pudra turi būti kiekvienam gyvenimo atvejui: skirtingų atspalvių, skirtingų tekstūrų, maskavimo ir užbaigimo. Prieš geras dvi savaites mano rankose atsidūrė Maybelline SuperStay naujieną. Ar man patiko? Bendrai euforijai tikrai nepritariu.














Mano nuomonė:

Kodėl aš nesuprantu bendro susižavėjimo nauja Maybelline Super Stay pudrų linija? Aš nuoširdžiai dievinu gero maskavimo pudras, nuoširdžiai. Bet pagrindinis dalykas, kuris skiria pigesnę ir brangesnę kreminę pudrą - brangesnės ant veido atrodo natūraliai. Jos geriau susigeria, lengviau sklaidosi, jas galima sluoksnuoti ir atrodyti natūraliai (net užmaskavus viską, ką norėjote užmaskuoti). Kodėl aš neįvertinau Maybelline? Ji guli ant veido kaip kaukė, nuotraukose su pilnu makiažu gal ir gerai, tačiau dienos šviesoje aš matau pudrą ant veido ir man tai nepatinka. Maybelline Super Stay gana tirštos konsistencijos, maskuoja gerai, spalvų pasirinkimas didelis, o kaina prieinama kiekvienam. Pudra (naudojant su kompaktine pudra) išsilaiko ant mano veido apie geras keturias valandas, toliau pabėga nuo nosies zonos ir veidas pradeda blizgėti. Šnekant apie kompaktinę pudrą, jos tekstūra ir rezultatas man patiko žymiai labiau. Patiko tai, kad ji puikiai užfiksuoja makiažą ir gana natūraliai atrodo, nors ir suteikia veidui matiškumo. Vienintelis minusas - baltas plastikinis įpakavimas, sorry, bet jis man taip pigiai atrodo, kad toliau jau nėra kur.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad tikriausiai šios Maybelline naujienos atras savo pirkėjus ir mylėtojas, pasakysiu nuoširdžiai, mano kosmetinėje jos neužsilaikys, nes geriau sumokėti brangiau ir džiaugtis tobulu rezultatu.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig