2018 m. sausio 22 d., pirmadienis

Apie kūno kremus su atspalviu


Labas rytas, mano brangieji, labai sunku planuoti savo darbus, kai sergi. Supratau vieną, reikia pagaliau pasveikti iki pat galo, o tada jau kažkur eiti, visi renginiai, susitikimai ir kavos tikrai gali palaukti. Šiandien noriu pašnekėti apie kūno kremus su atspalviais, kurie yra mano kosmetinės 'must have', nes į soliariumą aš neeinu, o palaikyti rudą kūno atspalvį labai norisi, todėl šiandien bloge plačiau apie tai, ką pasirinkti.

 Pradėti noriu nuo to, kad jaučiu didelį skirtumą tarp šių atspalvį suteikiančių kremų ir savaimio įdegio priemonių. Aš manau, savaimio įdegio priemonių be reikalo naudoti nereikia. Išbandžiau tūkstančius įvairių, bet kaip bebūtų, naudojant jas, nešioti rekomenduoju tik juodos spalvos apatinius ir  rinktis tamsesnių atspalvių patalinę. Rimtai. Jeigu su apatiniais viskas aišku, baltus jus vargu, ar išskalbsite to kokio nors ryškiai rudo aliejaus, tai situacija su pataline man buvo visiška naujiena. Tikriausiai mano panaudota priemonė nespėjo taip gerai susigerti, kad mano paklodė atrodė taip, kaip iš CSI detektyvų, kai kūną apibraižo baltos spalvos kreida, tik mano kūno kontūras buvo ryškiai rudas. Ar išsiskalbė? Sunkiai, bet taip, todėl naudojant savaimio įdegio priemones reikia būti labai labai atsargiems tiek su drabužiais, tiek su rankomis, tiek tepant priemonę ant kūno (labai rekomenduoju prieš procedūrą atlikti viso kūno šveitimą, tada priemonė susigeria kur kas geriau).

Šnekant apie kremus su atspalviu, noriu pasakyti, kad dažniausiai gamintojas siūlo variantus tamsiai ir šviesiai odai. Jeigu bijote dryžių ir dėmių ant kūno, labai rekomenduoju rinktis mažiau koncentruotus variantus. Taip, jeigu naudoti tokius kremus pastoviai (aš naudoju du kartus per savaitę kūno spalvai palaikyti), jie irgi gali nudažyti drabužius, bet jie išsiplauna kur kas lengviau. 

Pareiname prie mano mėgstamiausių - Dove vienas iš lyderių rinkoje, tačiau kaina kiek per aukšta. Labai rekomenduoju sulaukti nuolaidos ir tada pirkti. Ar yra skirtumas tarp senos ir naujos versijos? Taip, tikrai yra, sena versija tirštesnė, nauja labiau vandeninga ir greičiau susigeria. Sena geriau maitindavo, o nauja neapsunkina, todėl idealiai tinka naudoti ir vasaros metu. Aš pastoviai (matote iš nuotraukos) naudoju tamsesnį Dove Derma Spa variantą, nes mano kūnas ir taip tamsus.

Bielenda - fantastiškas variantas, jį pirkau Lenkijoje, labai gaila, kad pas mus jo nėra, nes priemonė tikrai labai gera. Kiek tirštesnės konsistencijos negu Dove, neturi kvapo, greitai susigeria ir suteikia rudo atspalvio (ne oranžinį). Rezultato galima tikėtis jau po kelių panaudojimų.



Toms, kas vertina kokybę, labai rekomenduoju išbandyti Vita Liberata. Tai jau mano antras kūno losjono su atspalviu įpakavimas. Patinka tiršta konsistencija, patinka rezultatas, labai patinka kūno maitino efektas ir prabangus įpakavimas. Aš turiu ne vieną Vita Liberata kūno priemonę savo kosmetinėje, visos vertos savo kainos, tačiau būkime realistais, kainos tikrai nėra mažos.


Tiek aš norėjau Jums papasakoti apie kūno priežiūros priemones su atspalviu, tikiuosi buvo naudinga, o kitą kartą aptarsime jau savaimio įdegio priemones, juk vasarą jau ne už kalnų, o rudas kūnas pakelia nuotaiką, tiesą, ant įdegusio kūno celiulitas mažiau pastebimas, patikrinta ir tikra tiesa.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig