2018 m. sausio 15 d., pirmadienis

Dior New Look


Labas rytas, mano brangieji, pagaliau, net pati sunkiai galiu tuo patikėti, sutvarkiau Dior kostiumo parodos nuotraukas ir pilnai pasiruošusi pasidalinti savo mintimis su Jumis.


Per Riga Fashion week (jau ant nosies kitas sezonas, o aš dar nespėjau susitvarkyti su turimomis nuotraukomis, tačiau tai nesvarbu, manau ateis tas laikas) mes turėjome unikalią progą susipažinti Su Dior mados namų istoriją ir įvertinti nuostabias vintažines sukneles. Kas iš mūsų negirdėjo apie Dior? Manau visi, nuostabūs ir labai talentingi dizaineriai , tokie kaip klasiką dievinantis Ferre, ekstcentriškas Galliano, super talentingas Yves Sent Laurent, visi jie pridėjo ranką prie šių mados namų istorijos. Noriu priminti, kad šiuo metų mados namams Dior vadovauja nepakartojama Marija Gracija Kiuri.
Grįžtant prie Dior Mados namų istorijos, visiškai nenoriu rašyti labai ilgų tekstų, apie sakysiu tik tai, ką privalo žinoti kiekvienas... Dior New Look. Kas tai yra? Sužinokite patys, tik tada geriau įsisavinsite šią informaciją. O aš kviečiu Jus apžiūrėti nuostabias sukneles, pirštines, papuošalus ir skrybėles.




















Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, patikėkite, nesu labai didelė tokių parodų gerbėja, bet istoriją žinoti privalome. Puikiai visi žinome, mada nepraeina, nebūna nemadingų drabužių, o tendencijos labai dažnai kartojasi, todėl labai rekomenduoju, jeigu būsite Rygoje apsilankyti, o taip pat priminu, kad Vilniuje veikia Chanel mados namų paroda.




















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig