2018 m. sausio 5 d., penktadienis

STUDIOS DIDIER GELINIUS NAGŲ LAKŲ akcija


Aš jau nebe pirmą kartą pasakoju apie Didier Studios nagų lakus, o šiandien ne apie pačius nagų lakus arba atspalvius, o apie tobulą akciją. Nes būtent penktadienį lygiai 12:00 dienos bus paskelbta akcija Didier LAB internetinėje parduotuvėje, kai PERKI 2 STUDIOS DIDIER GELINIUS NAGŲ LAKUS IR 2 GAUNI DOVANŲ (Alternatyviai: 3+3; 4+4; 5+5 ir t.t). Taip, taip, rimtai, vieno nagų lako kaina vos apie 5 EUR. Man atrodo, kad normalios kokybės paprasti nagų lakai kainuoja brangiau, todėl skubėk įsigyti ir pradėk pagaliau taupyti pinigus lakuojant nagus namuose.


Kaip matote, pas mane jau susirinko gana nemažą STUDIOS DIDIER GELINIUS NAGŲ LAKŲ kolekcija, visos spalvos tobulai gražios, juolab, kad pasirinkimas tikrai didelis, o kokybė aukšta. Net aš, o aš nesu profesionali manikiūrininkė, galiu drąsiai lakuoti nagus namuose be jokių papildomų apmokymų ir ypatingų žinių. Taip, pradžioje neįprasta ir sunku, kol priprasi, tačiau toliau tik lengviau, o tobulas manikiūras, kuris išsilaiko tobulai 2 savaites (aš geriu vitaminus nagams ir plaukams, todėl pas mane nagai atauga žaibišku greičiu).

Ką noriu pasakyti, labai rekomenduoju pasinaudoti šią akciją ir įsigyti norimus atspalvius pigiau http://www.didierlab.lt/akcija-gelio-lako-sistemai-studios-didier-2-2/.

Noriu priminti, kad spalvos internetinėje parduotuvėje ir realybėje gali ženkliai skirtis, todėl labai  
kviečiu prisijungti prie Studios Didier geliniai lakai ir nagai-workshop online grupės.
https://www.facebook.com/groups/studiosdidier/

Aš jau seniai lakuoju nagus geliniais Studios Didier nagų laikais ir esu labai labai patenkinta rezultatu, tačiau, nesu tas specialistas, kuris galėtų atsakyti į jūsų visus klausimus. Būtent šioje grupėje galėsite gauti patarimų dizainams ir geliniam lakavimui su Studios Didier nagų lakais. Visada bus atsakyta į postus ar rūpimus klausimus susijusius su geliniu lakavimu.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig