2018 m. vasario 15 d., ketvirtadienis

Benefit the POREfessional face primer


Labas vakaras, mano brangieji, ne, aš tikrai niekur nedingau, tiesiog nėra įkvėptino kažką rašyti bloge, gal pavasaris ir vitaminų trūkumas šį kartą labai stipriai jaučiasi, o gal tai saulės nebuvimas ir labai niūros dienos. Aš nuoširdžiai stengiuosi apsirengti ryškiais drabužiais, nuoširdžiai iekvieną kartaą kaip einu į miestą, nudažau lūpas raudonu atspalviu, tačiau ir tai nepadeda. Galiausiai, šiandien nusipirkau dopingą, mažą torto gabaliuką (jau seniai laikausi dietos, kada valgiau kažką saldaus, jau užmiršau). Nuotaika pagerėjo ir aš vėl prie blogo rašymo. Atrodo, kaip mažai reikia iki pilnos laimės. ;-) Nusprendžiau šiandien vakare papasakoti apie viena iš Benefit TOP produktų the POREfessional face primer.



 Jei tavo misija paslėpti poras, tau reikia slapto ginklo! Priemonės „POREfessional“ suteiks tavo odai glotnumo, paruoš poras ir jas paslėps, saugos odą nuo blizgesio, stabdys riebalų susidarymą ir darys daug kitų gerų dalykų!
Poros ir smulkios raukšlelės greitai tampa minimaliai pastebimos, o oda darosi vis glotnesnėi! Šilkinį, lengvos konsistencijos balzamą tepk prieš darydama makiažą arba po to. Beveik skaidrioje priemonėje yra vitamino E, kuris saugo odą nuo laisvųjų radikalų poveikio. Be aliejų. Tinka visų atspalvių odai. Sutvirtina makiažą.
Pradėk dieną puikiai pasirūpinusi POROMIS ir pasiruošusi viskam! Plonu sluoksniu tepk balzamą ant švarios ir šiek tiek sudrėkintos odos. Pirštų galiukais švelniai tapšnok nuo veido vidurio kraštų link. Mirktelėk žaviam savo atvaizdui veidrodyje ir daryk makiažą įprastai. Tepk balzamą pakartotinai bet kada, kai poros vėl pasidaro matomos. Švelniai patapšnok ant T srities odos ir paskirstyk ant makiažo. Mažas štrichas, kad atrodytum puikiai! 
Kur pirkti: www.douglas.lt






Mano nuomonė:

Pasakysiu nuoširdžiai, šia bazė būtent tai, ką norėjau iš Benefit kosmetikos išbandyti pirmiausia. Jau seniai kovoju su poromis, nes jos gana didelės. Supratau vieną dalyką, gal geriau nekovoti, o susitaikyti, taip bus paprasčiau, naudoti drėkinančias ir spindesio suteikiančias bazes, džiaugtis gyvenimu ir užmiršti apie matiškumą suteikiančias pudras. 
Nauja bazė rankose, kaip gi ja neišbandžius. Aš nesitikėjau tokio efekto, nors skaičiau be galo daug gerų atsiliepimų, tačiau niekada negalėjau pagalvoti, kad efektas toks stiprus. Nustebino pačios bazės konsistencija, ji nėra labai sausa ir silikoninė, ji puikiai užpildo poras, tačiau reikia prisiminti kelis labai svarbius dalykus. Aš naudoju kabuki tipo šepetėlį, judesiai - tapšnojimai (tik tai išeina užmaskuoti poras, kitaip tariant, pripildyti jas bazės), kreminė pudra tepame naudojant arba Beauty Blender tipo kempine arba kabiki šepetėliu. Jokiais būdais negalima tepti pudros plačiais judesiais, vėl tapšnojame ir tik tada gaunasi tobulas rezultatas. Mano poros akivaizdžiai mažiau matomos, T zona riebaluojasi mažiau (bet negaliu pasakyti, kad bazė suteikia super matinį efektą, labiau suglotnina veido odą). Didelis pliusas - silikoninis pagrindas jaučiasi mažiau, o tai reiškia, kad bazė nekemša porų (bent jau mat tikrai, iš kitos pusės aš labai gerai nuvalau makiažą).
Ar rekomenduoju? Tikrai taip, jeigu kovojate su akivaizdžiai matomų porų efektų, bazė tikrai patiks, tačiau turite labai gerai įtapšnoti makiažo pagrindą į odą, tada efektas bus stulbinamas. Galiu pasakyti dar daugiau, ko gero, tai geriausias poras maskuojantis makiažo pagrindas, kuris tikrai veikia.


PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig