2018 m. vasario 16 d., penktadienis

#maclove


Kaip tu švęsi Valentino dieną? Logiška, tai meilės diena, todėl aš noriu ją švęsti Burberry parduotuvėje. Aišku, aš juokauju, tačiau dalis tiesios tame yra. Kiekvienas iš mūsų turime savo mėgstamus brendus, kur perkame kosmetikos priemones, kur stebime naujienas, kur pasitikime ir einame daryti makiažą. Šnekant apie kosmetikos priemones, be jokios abejonės tai MAC. Būtent todėl aš labai skubėjau atlikti šventinį makiažą į MAC, nes su MAC mūsų meilė iš pirmo žvilgsnio tęsiasi jau ne venerius metus...



Vakar aš tradiciškai atėjau į makiažą kiek anksčiau, nes labai norėjau peržiūrėti visas naujienas. Jų daug, kai ką jau mačiau per Polhem Press Day, tačiau laiko apžiūrėti iš išbandyti naujus blizgius nebuvo.



Naujos higlighterių paletės tiesiog tobulos, net nenoriu rašyti, nes nespėsiu nusipirkti pati, o visos jau bus parduotos. Pasakysiu nuoširdžiai, mano kosmetinėje MAC higlighterių labai labai daug, bet norisi ir viskas, nieko negaliu sau padaryti. Aš vakar pusė dienos žiūrėjau, kaip tobulas šitas higlighteris atrodo ant mano skruostų.


Kuri spalva Jums patinka labiausiai? Man ryški fuksija, nes kaip tik, girdėjau, kad tokios spalvos bus madingiausios ateinantį sezoną.



Negaliu nepaminėti ir nuostabių naujų MAC šepetėlių liniją. Nors niekada netaupau šepetėliams, o perku dažniausiai pati Sigma, MAC sintetinius skruostams ir akių makiažui labai labai norėčiau išbandyti. Vis svajoju gauti šepetėlius testavimui, nors kelis.... bet jaučiu nieko nebus, reikės nusipirkti. Juk tai tikroji meilė, o meilei niekada negalima gailėti pinigų. 



Štai priemones, kurias naudojome makiažui, mes nusprendėme, kad pagrindinis akcentas bus akių makiažas, jis bus šiltas ir labai labai ryškus. Aš papasakojau, kad turiu vieną beveik nenaudojama MAC šešėlių paletę, kur labai ryškios oranžinės ir mėlynos spalvos. Baisu prisipažinti, nes nuoširdžiai gėda, naudoju tik juodą ir chamelioninius atspalvius, o oranžinis taip ir liko nepaliestas, dabar jau žinau, tokios ryškios spalvos nėra baisu, man tinka ir mano pilkos spalvos lesiai atrodo beveik mėlyni. Wow, kaip man patiko tas efektas. Jau tikriausiai žinote, kokius šešėlius šiandien naudosiu makiažui.




Šešėlių pavadinimai: Rule (oranžinis matinis), Coppering (plytų atspalvio su lengvų švytėjimo efektu), Red Brick (tamsesnio atspalvio oranžinis, matinis), Embark (matinis rudas atspalvis), OBR (satininis šviesus atspalvis).




Naujieji matiniai blizgūs skystieji lūpų dažai mano nauja meilė. Makiažui mes išsirinkome du atspalvius, kurie atrodė tobulai, o kas svarbiausiai, liko ant lūpų iki pat vakaro, o aš mieste spėjau kelis kartus išgerti kavos ir papietauti.




Toks mūsų galutinis variantas, man makiažas patiko be galo ir krašto, nes dievinu galimybę išbandyti ką nors naujo: naujus atspalvius, naujas formas, naują įvaizdį. Kodėl gi ne?







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig