2018 m. kovo 12 d., pirmadienis

LA MIA PERLA


O kam nepatinka gauti dovanas? Manau patinka visoms, ypač kai tai Moters dienos rytas. Aš likau labai maloniai nustebinta Kristiana komandos dėmesiu, ačiū labai už tobulus naujus LA MIA PERLA kvepalus. Šis pavasaris turtingas kvepalų naujienomis, jų tikrai labai labai daug, tik spėk rinktis pagal savo skonį, tačiau jeigu mėgstate švelnius, pudrinius, moteriškus aromatus, kurie skamba labai arti kūno, labai rekomenduoju susipažinti su naujuoju La Perla aromatu.



Naujasis La Perla aromatas La Mia Perla - tai moteriško grožio ir galios esencija, sukurta moterų. Atrasdama La Mia Perla - savąjį perlą - ji randa pati save, deklaruoja savo moteriškumą ir savo stiprybę.

Aromatas
Skirtingai nei klasikiniai piramidinės struktūros kvepalai, prabangus La Mia Perla aromatas pasižymi žiedine kompozicija. Ši perlo ovalą atkartojanti kompozicija leidžia kvapui išsiskleisti tobula natų simfonija - begaline ir nekintančia.
La Mia Perla aromatas - tarsi perlas: švelnūs ir švytintys. Jo širdyje - užburiantis baltųjų gėlių aromatas, pasižymintis šilkine žiedlapių tekstūra, suteikiančia aromatui minkštos šilumos, palaipsniui besiskleidžiančios kaip prabangus švytėjimas. Tai moteriškos elegancijos esencija, sukurta naudojant aukščiausios kokybės sudedamąsias dalis, kurios suformuoja švelnų, bet kartu ilgai išliekantį aromatą.







Mano nuomonė:

Ech, būkime realistais, La Perla žodis pas mane asocijuojasi su tobulais ir labai prabangiais apatiniais, rankų darbo šilkinėmis kojinėmis už kosminę pinigų sumą. Juokais juokais, tačiau teko pakloti ne viena šimtą eurų už ypatingas kojinės vestuvėms. Vestuvės būna vieną kartą gyvenime, kaip sako mano gera draugė, kam pasiseka du ir tris, bet mes šiandien ne apie tai, o apie nuostabius kvepalus, nes žmonės, kurie kvepia gundančius apatinius, puikiai žino, kaip turėtu skambėti prabangus aromatas. Aš gavau maišiuką su kvepalais ir jau supratau iš karto, kvepalai tikrai mano skonio, nes jie pudriniai. Labai sunku atrasti tobulus pudrinius kvepalus, kur nedominuotų vanilė arba tragiškas saldumas. LA MIA PERLA subalansuoti tobulai, pagrindiniu smuiku čia groja iriso ir santalo duetas, paskanintas švelnių mandarinų ir baltųjų gėlių aromatu. Čia nėra vanilės ir tonka pupelių, už saldumą ir pudrinį aromatą atsakingas tik irisas ir muskusas, kuris ant kiekvieno kūno skamba vis įvairiai, tačiau labai arti kūno, tarsi prabangūs apatiniai.
Negaliu nepaminėti ir tobulo buteliuko, kuris traukia akį savo nuostabių ir labai prabangiu dizainu, o kartu su kūno pieneliu aromatas išsilaiko visą dieną, plaukuose LA MIA PERLA irisą aš jaučiu dar kirą dieną iš ryto, kol nepapurškiu dar ir dar, kad sustiprinti aromatą, nes jis man patinka be galo ir krašto.
Sakyčiau, LA MIA PERLA vienas iš mano mėgstamiausių aromatų šį pavasarį, nes labai seniai ieškojau būtent tokios nuostabios, bet nesaldžios pudros kvepaluose.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig