2018 m. kovo 22 d., ketvirtadienis

Lancome Skin Feels Good


Labas rytas, mano brangieji, jau tikriausiai matėte iš mano Instagram profilio, kad aš jau kelias dienas Rygoje, veiklos ir renginių tiek daug, kad aš tik dabar atradau kelias akimirkas praleisti prie kompiuterio ir pasidalinti savo įspūdžiais apie išbandytas kosmetikos priemones. Taip, šiandien manęs laukia dar viena labai ilga diena, tačiau atsiliepimas apie Lancome Skin Feels Good lengvą makiažo pagrindą buvo jau paruoštas seniai, nuo jo ir pradėsime pasakojimą.



Skin Feels Good
Kreminė pudra
Drėkinamoji skysta pudra-balzamas, su odą puoselėjančiais ingredientais, išlygina nelygumus, suteikia veido odai natūralų atspalvį ir komforto jausmą. Jūs atrodysite taip, lyg būtumėte visai be makiažo.
Ši skysta pudra-balzamas sukurta moteriai, kuri nori atrodyti nepriekaištingai, suteikti savo odai natūralų švytėjimą bei lengvumo jausmą. Galima išsirinkti iš 5 atspalvių, kuriuos lengvai pritaikysite prie savo odos spalvos. Produkto sudėtyje yra hialurono rūgšties, kuri apsaugo veido odą, moringų sėklų ekstrakto, kuris drėkina, atgaivina ir apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų.
Talpa: 32ml
Kaina: 34,95 EUR










Mano nuomonė:

Gavau kelias naujas Lancome kremines pudras testavimui, nuoširdžiai apsidžiaugiau, tačiau, pradėjau testavimą ne nuo Lancome Skin Feels Good kremo, nes jo maskavimo labai lengvas. Aš labiau vertinau stipresnio maskavimo efektą. Važiuojant į Rygą, dažniausiai susitariu dėl makiažų su profesionalaui, bet dalyvaujant fotosesijoje ir susitikimuose iš ryto, lengva pudra ant veido būti privalo, būtent todėl ir įsimylėjau Lancome Skin Feels Good. Labai lengvos konsistencijos kremas su atspalviu, kuris idealiai išlygina mano veido atspalvį, tobulai drėkina ir neapkrauna veido. Rezultatas ant veido, fiksuojant su pudra, atrodo taip tobulai, kad aš džiaugiuosi matant savo veidą veidrodyje. Mano atspalvis šviesiausias, tačiau ant rankos kremas atrodo kiek tamsokas, tepant ant veido jis pašviesėja ir prisitaiko prie odos atspalvio. Vienintelis minusas, kremą reikia apversti ir spausti ant dozatoriaus, pradžioje buvo kiek neįprasta, bet po kelių panaudojimų aš pripratau.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad tai tobulas kremas su atspalviu lengvos konsistencijos, kuris suteikia pailsėjusios odos efekto be kaukės ir makiažo perteklių, o veidas net per fotosesijas atrodo tobulai. Manau Lancome Skin Feels Good patiks normalios-sausos odos turėtojoms, nes riebiai odai drėkinimo bus kiek per daug. Labai rekomenduoju išbandyti, nes iš visų Lancome kreminių pudrų, šita patiko labiausiai.


PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig