2018 m. kovo 16 d., penktadienis

MAC AGE/SEX/ LOCATION


Peržiūrėjus visa padarytas nuotraukas, o jų tikrai labai labai daug, nes nuo kitos savaitės aš jau Rygoje, dalyvausiu Rygos Mados savaitėje, todėl reikėjo pasiruošti iš anksto, aš taip ir nesugalvojau apie ką noriu rašyti. Mano taisyklė labai paprasta, jeigu nežinai apie ką rašyti, reikia rašyti apie MAC. Būtent todėl jūsų dėmesiui tobuliausias visų laikų šaltas, tačiau ne pilkas nude atspalvis MAC AGE/SEX/ LOCATION













Mano nuomonė:

OHhhhh, surasti tinkamo atspalvio nude spalvos lūpų dažus labai sunku, nuoširdžiai, labai labai. Atėjus madai į šaltus rudus atspalvius, misija tapo vos vos įmanoma. Aš esu peržiūrėjus labai daug įvairių atsiliepimų ir nuotraukų, bet reikia nepamiršti, kad ant kiekvienų lūpų nude atspalvis atrodo vis kitaip. Nesinori vampyro išvaizdos, nesinori visai šaltai pilkų arba violetinių lūpų, norisi kiek šaltesnio rudo atspalvio. Pagaliau, pagaliau aš radau būtent tai, ko labai seniai ieškojau.  Kaip gera tradicija, tai buvo limituoto leidimo kolekcija. Kaip matome nuotraukose, spalva MAC AGE/SEX/ LOCATION maloniai ruda, jeigu garsusis Velvet Teddy labiau rožinis, o Angel labai gražus, tačiau kreminis. Kaip ir visi matiniai MAC lūpų dažai AGE/SEX/ LOCATION gali paryškinti visus lūpų šerpetojimus, todėl rekomenduoju prieš naudojimą pasinaudoti lūpų šveitikliu, taip rezultatas bus gražesnis, o spalva nusidažys lygiau. Rezultatas ant lūpų išsilaiko apie 4-5 valandas. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad ieškant nude spalvos lūpų dažų, labai rekomenduoju vis gi pretendentus į geriausius ir tinkamiausius išbandyti ant lūpų, o rezultatą įvertinti dienos šviesioje.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig