2018 m. kovo 15 d., ketvirtadienis

The Best Beauty products


Labas rytas, mano brangieji, seniai jau rašiau apžvalgas apie išbandytas kosmetikos priemones, vis apie renginius ir apie renginius. Nuoširdžiai, dar reikia parašyti apie kelis renginius, bet tiek to, geriau apie kosmetiką, juk dėl jos čia iš susirinkome. Kaip aš jau sakiau, pasibaigė labai daug naudojamų veido priežiūros priemonių, reikėjo skubiai surasti kažką pakeitimui, o tas procesas gana ilgas, nes ne visada galima gauti norimą rezultatą. 



Pradėsime nuo prausiklių ir veido drėkiklių. Jeigu anksčiau aš naudojau labai stiprų GlamGlow juodos spalvos prausklį, ateinant pavasariui supratau, kad mano odai jis per stiprus. Taip, jis valo nuostabiai gerai, bet taip sausina odą, kad aš negaliu susitvarkyti. Prasidėjo naujas pavasario sezonas, renginių padaugėjo, o vakare reikia ypatingą dėmesį skirti makiažo valymui, todėl mano mėgstamiausių prausikliu kol kas lieka žalios spalvos GlamGow, kur aliejus ir prausiklis du viename. Naujas GlamGlow prausiklis labai kreminės konsistencijos, tačiau makiažo nevalo visiškai, jis skirtas tik tai nuvalyti makiažo likučius (nuvalyti makiažą specialiomis tam skirtomis priemonėmis ir užbaigti veido odos valymą šiuo prauskliu) arba naudoti ir rytais, kas yra labai geras variantas. 

Kaip aš jau sakiau, mano veido oda tapo tokia sausa, kad aš iš naujo atradau Origins Three Part Harmony tonizuojanti losjoną. Jeigu man visiškai nepatiko jis rudenį, nes jis buvo oh, koks riebus, dabar mano odai jis kaip tik.
GlamGlow mėlynos spalvos drėkinamoji veido kaukė mano 'must have'. Jeigu vasarą aš naudosiu juodą ir batą skirtas giliam veido valymui, dabar galiu naudoti tik tai veido drėkinimui naktį.
Origins Three part harmony dviejų dalių paakių kremas visada buvo mano favoritų, smagu, kad jo kiekis labai didelis, todėl kol kas pakaitalo ieškoti tikrai nereikės.
Ir paskutinis sąraše GlamGlow spindesio suteikiantis makiažo pagrindas, kurį naudoju proginiams makiažams. Kodėl? Nes nuotraukose norisi kiek gyvesnio rezultato, o matinės pudros deja jo nesuteikia. Todėl drąsiai rekomenduoju Glowstarter visoms, kas norisi labai lengvo odos švytėjimo ir puikaus maitinimo.




Aš be serumų kaip be rankų, nuoširdžiai pripratau prie Biotherm Glow oranžinio aliejinio varianto, negaliu pasakyti, kad Blue Therapy man patinka, nežinau, greičiau nelabai, negu wow.
Naktį aš naudoju tik tai Antipodes, nes aliejus ir kremas kartu veikia tiesiog tobulai, nerealus rezultatas, o veido oda iš ryto pailsėjusi, pamaitinta ir tokia gaivi, kad renginių lyg nebūta.


Kodėl būtent šitos makiažo priemonės? O buvo taip, pasiėmiau savo kosmetinę ir nufotografavau viską, ką naudoju kiekvienos dienos makiažui.
Man nuoširdžiai labai didelį įspūdį padarė naujieji L'oreal makiažo pagrindas, mėgstamiausias skirtas porų maskavimui ir švytėjimui, kaina prieinama, rezultatas labai labai geras.
Jeigu reikia tobulos kreminės pudros kiekvienai dienai, labai drąsiai rekomenduoju savo mėgstamiausią L'oreal True Match, atrodo ant veido tobulai, išsilaiko visą dieną, tinka normaliai-sausai odai, porų nekemša.
Na kur be MAC? Ne, be MAC kosmetikos aš negaliu. Burgundyškų atspalvių šešėlių paletė ir oranžinių atspalvių lūpų dažų paletė buvo naudojamos dažniausiai, o blakstienų tušas su labai mažu ir keistu šepetėliu daro stebuklus su mano blakstienomis.


Su lūpų priemonėmis aš irgi nusprendžiau paeksperementuoti, drėkinimui ir maitinimui naudoju Kiehl's balzamą, o spalvai suteikti Smashbox matinius lūpų dažus su spindesio efektu arba Maybelline Matte Ink. 


Jau tikriausiai visi matėte, kad pagaliau Balmain plaukų priežiūros priemonės jau Lietuvoje, jas galima rasti Vilniuje Capsulė butike ir Kukla Beauty Box'e. Man labai patinka šampūnas ir balzamas, kaukė man kiek per sunki, o Salt Spray tobulai tinka mano garbanoms, kai neturi noro tiesinti plaukų, ypač, jeigu lauke drėgnas oras.
Negaliu nepaminėti ir Kerastase plaukų aliejaus, kuris puikiai maitina mano išsausėjusius plaukų galiukus, kuriuos jau seniai reikia kirpti, o aš vis bandau atgaivinti.


Neseniai prisiminiau, kad aš vis dar mergaitė - mergaitė, ištraukiau iš spintos Victoria's Secret kūno losjoną ir dušo želę, labai džiaugiuosi, kad mano turimi kvapai nėra tokie stiprūs.




Tokios priemonės apsigyveno mano kosmetinėje, tikriausiai, matėte, kiek naujų priemonių atkeliavo testavimui, todėl manau pakeitimų bus ir jau labai greitai. Iš kitos pusės, daugelis priemonių taip ir lieka ilgam, vienas buteliukas pasibaigia, nusiperki kitą.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig