2018 m. balandžio 23 d., pirmadienis

FreshKon Groovy Green (Optikos Pasaulis)


Puikiai visi žinote, aš dievinu spalvotus kontaktinius lęšius. Negaliu pasakyti, kad tamsiai ruda mano akių spalva man nepatinka, tačiau norisi įvairovės. Su regėjimų problemų neturiu, lęšius nešioju tik tam, kad pakeisti savo turimą akių spalvą. Išbandžiau daugybę variantų, dažniausiai mano pasirinkimas pilkos spalvos lęšiai, tačiau šį kartą testuojame FreshKon Groovy Green iš Optikos Pasaulio.






FreshKon® COLORS FUSION – atrask savo tikrąją spalvą!

Jau lengva save atrasti iš naujo FreshKon® COLORS FUSION spalvotų kontaktinių lęšių dėka. Atrask savo spalvą ir atgaivink žvilgsnį bet kur ir bet kada. Pasirinkęs iš 9 natūraliai atrodančių spalvų, gali tapti jausmingu ir romantišku, o gal žaviu ir viliojančiu arba tiesiog madingu. FreshKon® COLORS FUSION suteikia šį malonumą. Tiems, kurių regėjimas puikus yra spalvoti kontaktiniai lęšiai ir be dioptrijų. Taigi, ar Jūs pasiruošęs svaiginantiems pokyčiams?



Labai apsidžiaugiau gavus tiek atspalvių testavimui, bet pradėjau nuo žalios Groovy Green. Kaip matote, mano lęšiai be dioptrijų, tačiau jeigu reikia, drąsiai galima derinti gerėjimo korekciją ir norimą atspalvį.







Mano nuomonė:

Puikiai prisiminu, kaip pirmą kartą mokiausi teisingai užsidėti lęšius, OMG, kaip buvo baisu, dabar tai vieni niekai. Noriu pasakyti, kad spalvoti ir visiškai keičiantys akių spalvą lęšiai kiek storesni ir kietesni, pirmas įspūdis gali būti ne super malonus, tačiau priprasti galima, ypač, jeigu taip norisi žalios, pilkos arba mėlynos akių spalvos. FreshKon Groovy Green ant mano akių atrodo labai labai natūraliai. Negaliu pasakyti, kad mano akių spalva tapo super žalia, tačiau man labai patinka plaukų spalvos ir akių atspalvio derinys. Mano akių spalva pašvesėjo, tapo šaltesnio tono, žvilgsnis tapo išraiškingesnis, o svarbiausiai, visą tai atrodo labai natūraliai. Ar patogu nešioti? Taip, labai patogu, nes iš visų mano turimų, FreshKon Groovy Green minkštesni ir juos paprasčiau užsidėti. Jau nekantrauju išbandyti ir Baby Aqua atspalvį, manau gausiu tokį efektą, kokio jau seniai noriu. Atsiliepimas netrukus bloge, o kol kas noriu pasakyti, kad jeigu ieškote žalios spalvos lęšių, tikitės natūralaus efekto, labai rekomenduoju FreshKon Groovy Green. Daugiau informacijos apie turimus atspalvius (nes jų tikrai žymiai daugiau) http://www.optikospasaulis.lt/freshkon-colors-fusion


PR sample













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig