2018 m. rugpjūčio 25 d., šeštadienis

Balmain OVERNIGHT REPAIR SERUM


Kas apie ką, o aš ir vėl apie plaukus ir jų priežiūrą. Šiandien jūsų dėmesiui Balmain OVERNIGHT REPAIR SERUM, kuris skirtas vienos nakties plaukų atstatymui. Aš labai mėgstu tokio tipo priemones, juk plaukus plaunu rytais, o vakare drąsiai galiu užtepti aliejuką ir laukti rezultato, o čia ne bet koks aliejukas, O Balmain Hair Couture.



Balmain OVERNIGHT REPAIR SERUM praturtintas kruopščiai atrinktais natūraliais aliejais ir ekstraktais , kuo dėka sumažina matomus plaukų pažeidimus ir apsaugo nuo skilinėjimo.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Argano, Chia sėklų, Macadamia aliejai, Rozmarino ekstraktas... ir tai tik keli pagrindiniai ingredientai!
Įlašinkite kelis Overnight Repair Serum lašus į naudojamą Repair ar Revitalizing Hair kaukę taip sustiprindami kaukės poveikį.




Mano nuomonė:

Aš negaliu pasakyti, kad mano plaukai jau visai sausi ir pažeisti. Ne, tikrai ne, bet garbanotų plaukų galiukai išsausėja žymiai greičiau, todėl aliejai ir plaukus atstatančios kaukės būtinos. 
Balmain OVERNIGHT REPAIR SERUM turi šios linijos produktams būdingą kvapą, man Balmain aromatas labai patinka, todėl aš visą naktį svaigstu (aš noriu pasakyti tik tiek, kad prieš perkant kvapą ir jo intensyvumą įvertinti būtina.
Aliejus gana skystos konsistencijos, tepasi ant galiukų tolygiai ir paprastai, naudojasi netaupiai (nuotraukoje likutis po vienos procedūros, tiesą, aš tepiau ne tik galiukus, bet ir plaukus nuo ausų neliečiant šaknų). Koks gi rezultatas? stebuklinas. Aliejus turi kaupiamąjį poveikį, aš dariau po dvi procedūras į savaitę, po kelių savaičių plaukai atrodė tobulai gerai, nežiūrint į tai, kad aš juos dažiau du kartus, plius tiesinau pastoviai renginiams.
Ar rekomenduoju? Tikrai taip, nežiūrint į kainą, nes poveikis tikrai yra, o gera ir veiksminga priemonė pigiai kainuoti negali. 

PS. Balmain Hair Couture plaukų priežiūros priemonių ieškome Kukla Beauty Box Vilniuje

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig