2018 m. rugpjūčio 23 d., ketvirtadienis

GLAMGLOW Instamud 60 Second Pore-Refining Treatment


Šiandien jaučiu nuotaikos pagerėjimą ir daug energijos plius norą dirbti, matyt mano Detox kompleksas pagaliau pradėjo veikti, noras miegoti dingo, jaučiuosi nuostabiai, todėl dar viena apžvalga apie visišką naujieną rinkoje GlamGlow INSTAMUD, veido prausiklį violetinės spalvos, kuris labai fainai burbuliuoja ant veido. Sudominau? skaitome toliau....









Mano nuomonė:

Sutikime, kaukė - prausiklis atrodo super cute. Aš tik pamačius naujieną Instagrame, velniškai norėjai išbandyti, pagaliau išsvajotas geltonas buteliukas mano rankose. Pirma nuostaba - buteliukas labai mažas. Aš nežinau, ar kaukė naudojasi taupiai, tačiau jos ten tikrai labai nedaug. Violetinė spalva tikrai traukia dėmesį, aš manau visai fainai, kai kaukė ne tik veiksminga ir naudinga veido odai, tačiau ir atrodo ant veido linksmai. Aš labai daug dėmesio skiriu kosmetikai ir veido procedūroms, tačiau net mano vonioje labai mažai priemonių, kurios priverčia nusišypsoti. Glamglow vienos iš jų, kaukės su blizgučiais, spalvotos kaukės ir dabar šitos violetinės spalvos burbuliukai. Pasak gamintojo, kaukė skirta giliam veido valymui, padeda atkurti odos balansą ir suteikti odai švelnumo, o taip pat pašalinti visus nešvarumus ir priversti jūsų odą švytėti. Ar tai yra tiesa? Tikrai taip, aš jau įpratau, GlamGlow ką sako, tą ir daro, rezultatas tikrai labai geras, tačiau visos priemonės be galo stiprios ir gali erzinta veido odą. Buruliukai taip kutena mano veidą, kad man net 60 sekundžių su ja išbūti sunkoka. Tai nėra nemalonu, odos netraukia, tačiau tas jausmas kai ant veido kažkas vyksta, burbuliuoja ir kutena veda mane iš proto. Iš kitos pusės, reikia pripažinti, kad veidas po kaukės naudojimo švarus, lygus ir atrodo tobulai gerai. Labai rekomenduoju tokio tipo kaukę naudoti prieš makiažą, tada ir pudra tepasi lygiai, ir veidas atrodo gražiai, o oda nėra sausa ir pavargusi. 
Ar rekomenduoju? Sunkus klausimas, rezultatas man labai patinka, bet tas odos kutenimas... nežinau, sakyčiau reikia išbandyti patiems ir sudaryti savo nuomonę.

PS. nepagalvokite, tai ne pirmoji mano burbulinė veido kaukė, turiu ne vieną, tačiau jos veikia kur kas švelniau, nei GlamGlow.


PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig