2018 m. rugsėjo 10 d., pirmadienis

L'oreal Infaillible 24H Fresh Wear makiažo pagrindas


Gero pirmadienio, mano brangieji, šiandien diena prasidėjo ypatingai anksti, todėl link pietų aš jau spėjau padaryti visus savo suplanuotus darbus ir prisėdau prie blogo rašymo. Labai daug žmonių po mano Instagram stories manęs klausinėjo, kada gi bus atsiliepimas apie L'oreal Infaillible 24H Fresh Wear. Taip, naujiena ryški, L'oreal pudros man labai labai patinka, todėl aš iš karto pradėjau testavimą ir galiu pasidalinti savo nuomone.



Būkite nesustabdoma ir atsilaikykite prieš viską – susipažinkite su mūsų karščiausiomis naujienomis iš L’Oréal Paris:Infaillible 24H Fresh Wear makiažo pagrindu ir Unlimited blakstienų tušu.
Laukėte makiažo pagrindo, kuris atsilaikytų prieš viską? Išbandykite Infaillible 24H Fresh Wear makiažo pagrindą - komforto jausmas ir tobulai atrodanti oda visa dienai. Drėkinanti formulė užtikrina pilną maskavimą užmaskuodama netobulus ir nepageidaujamą odos blizgesį. Nuo ankstyvo ryto iki vėlaus vakaro – jūsų makiažo pagrindas atlaikys viską!











Mano nuomonė:

Mano kosmetinėje kreminės pudros dalinasi į dvi kategorijos: renginiams ir kiekvienai dienai. Jeigu renginiams aš dažniausiai naudoju pilno maksavimo UD All Nighter arba Mac Studio fix, kiekvienai dienai mano pasirinkimas L'oreal. Nėra ko slėpti, mėgstamiausia Magic Nude (kuri labai panaši į Armani, bet deja jos nusipirkti Lietuvoje neįmanoma, tenka užsakinėti iš www.ebay.com), antroji mėgstamiausių sąraše - True Match. Šių pudrų maskavimas vidutinis, jos lengvos, nesausina veido ir tobulai atrodo visą dieną. Jeigu norisi matinio vaizdo ant veido, galima fiksuoti su pudra. L'oreal Infaillible 24H Fresh Wear makiažo pagrindas gana panašus į True Match, panašus įpakavimas, bet konsistencija kiek lengvesnė. Pudra puikiai sklaidosi, vidutiniškai maskuoja (nuotraukose matome, kad pudra užmaskavo raudonį ir išlygino veido atspalvį), labai didelių trūkumų neužmaskuos, porų neparyškins, paakius reikia maskuoti atskirai.  Matinio užbaigimo irgi laukti neverta, bet aš ir nenoriu, man alabai patinka kaip yra. Pudra išsilaiko ant veido beveik visą dieną, T zonoje aš pastoviai fiksuoju su matine pudra. Man pasirodė, kad pudros atspalviai atitinka True Match, dabar naudoju tamsiausia 220, jo atspalvis turi geltoną pagrindą, kuris kovoja su raudoniu, Žiemos sezonu jau žinau tiksliai, naudosiu 120, o 140 per daug rožinis mano manymu.
Ar rekomenduoju? Tikrai taip, pudra patiks toms, kieno veido oda yra sausa arba normali, riebiai odai švytėjimo bus per daug.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig