2018 m. spalio 10 d., trečiadienis

GLOWPOWDER™ Švytėjimo suteikiančių priemonių paletė


Šiandien aš jau kortelės nepamiršau, todėl su malonumu dalinuosi suplanuotu įrašu bloge apie GLOWPOWDER™ Švytėjimo suteikiančių priemonių paletę. Aš jau seniai mačiau nuotraukas ir labai laukiau, kada gausiu testavimui šį stebuklą. Nesitikėjau, kad paletė guminė, guminis nerealus, minkštas įpakavimas. Wow, o kaip švyti pudra ant veido, tiesiog neapsakomas malonumas.




GLOWPOWDER™
Švytėjimo suteikiančių priemonių paletė

Ne tik pasirodykite, bet ir SUŠVYTĖKITE! Akimirksniu išgaukite švytėjimą iš vidaus su GLAMGLOW® NAUJĄJA GLOWPOWDER™ hialurono rūgšties prisotinta švytėjimo suteikiančia palete. Pirmoji švytėjimo suteikianti jūsų mėgstamiausio SEKSUALIOS odos priežiūros prekės ženklo paletė GLOWPOWDER™ – tai naujas produktas, kuris privalo būti kiekviename kosmetikos krepšelyje.
GLOWPOWDER™ yra naujoviška, itin šiuolaikiška paletė, kurią sudaro įvairios švytėjimo suteikiančios pudros. Gaminama trijų papildomų švytinčių atspalvių – PEARL GLOW, NUDE GLOW ir SUN GLOW, kuriuos galima naudoti veidui ir kūnui. Puikiai tinka bet kokio tipo odai, atspalvius galima maišyti ir išgauti daugiamatį švytėjimo suteikiantį trejetuką arba pasirinkti vieną iš jų ir iššviesinti veidą.
Šios lengvai sklaidomos ir „sluoksniuojamos“ pudros yra gaminamos su hialurono rūgštimi, brazilišku auksiniu moliu, auksiniais brangakmeniais ir „TEAOXI® Vitalflower“ kompleksu, jos išsklaido šviesą, sulieja netobulumus, išlygina, tobulina ir gražina odą.








Mano nuomonė:

Ką dabar galima nustebinti higlighteriais? Pasirodo, galima. Jau puikiai žinote, esu labai ištikima GlamGlow mylėtoja ir gerbėja. Aš jau mačiau, kad kompanija labai nori žengti kelis žingsnius dekotaryvinės kosmetikos link. O kodėl gi ne? Makiažo pagrindai tiesiog nuostabūs, aš dievinu glow variantą už odos priežiūrą, už drėkinimą, už nuostabų švytėjimą ir nuostabų aromatą. GLOWPOWDER™ Švytėjimo suteikiančių priemonių paletė nustebino nuo pirmo prisilietimo, guminis ryškiai rožinis įpakavimas pakerėjo mano širdį iš karto, nuostabus saldus aromatas veda iš proto ir jaučiasi beveik visą dieną (jeigu saldūs vapai nepatinka, labai rekomenduoju įvertinti aromatą prieš perkant). Spalvos gana gražios, tačiau aš naudoju visas kartu perbraukiu šepetėliu per visą paletę, man taip patinka labiausiai. Baltas atspalvis chamelioninis, jis ryškiausias iš visų, ant veido atrodo taip, kad vakare jus galima bus atpažinti bet tamsiausiam kambaryje, jus išduos skruostai ir higlighteris. Kitos dvi bronzinės spalvos irgi labai gražios, šiltos ir ant įdegusios odos atrodo pasakiškai.
Apibendrinant noriu pasakyti, jeigu jūsų kosmetinėje trūksta švytėjimo priemonių, labai rekomenduoju GlamGlow, tobulybė įpakavime, kitaip nepasakysi.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig