2018 m. spalio 11 d., ketvirtadienis

HairMax For Hair, Skin and Nails Dietary Supplement


Pastoviai filmuojant video Instagram Stories, aš supratau vieną dalyką, mano veido oda atrodo labai labai gražiai. Kur paslaptis, juk aš labai stipriai veido priežiūros rutinos nekeičiau. O tai HairMax For Hair, Skin and Nails Dietary Supplement maisto papildo poveikis. Aš tikėjausi ilgesnių ir gražesnių plaukų, o susitvarkė oda, kas kelis kartus geriau.









Mano nuomonė:

Ruduo pats tinkamiausias laikas pradėti gerti vitaminus ir maisto papildus, taip dažniausiai sako specialistai. Aš pradedu vartoti maisto papildus tada, kai jaučiu poreikį. Ne, išgėrus vieną įpakavimą vitaminų nereikia naiviai tikėti gražesnių ir ilgesnių plaukų, tobulų nagų ir t.t, tačiau kaip parodo praktika, poveikis ir teigiamas rezultatas tikrai yra. 
HairMax For Hair, Skin and Nails Dietary Supplement tai maisto papildas skirtas odai, plaukams ir nagams, sudėtyje yra labai daug vertingų komponentų (aš tiesiog įkelsiu linką, kur bus galima susipažinti su sudėtimi ir įvertinti visus komponentus). Pasakysiu tik tiek, kad sudėtyje esantis botinas padidina keratino gamybą ir suteikia elastingumo plaukams, o tai mažina jų lūžinėjimą. Neocinas padidina kraujotaką plaukų šaknyse, o antioksidantai užkerta kelia senėjimo procesams ir gerina odos būklę. Sudėtyje yra dar vienas komponentas, He Show Wu  šaknų ekstraktas, kuris skatina plaukų augimą ir gerina bendrą organizmo būklę iš vidaus. 
Gamintojas siūlo gerti po dvi kapsules per dieną, tai nėra sunku. Ar gėriau iš ryto ir po pietų, taip man buvo patogiau. Pasakysiu iš karto, man svarbu, kad maisto papildai neskatintų apetito, nes būna tokių, nuo kurių pas mane prasideda budėjimas prie šaldytuvo ir sveiki plaukai ir nagai kainuoja + 5 nereikalingus kilogramus, kurių atsikratyti labai sunku. Su HairMax to nebuvo, aš net užmiršau, kad vartoju šį maistą papildą, kol vieną dieną nesupratau, kad mano veido oda atrodo idealiai. Dabar galiu drąsiai save filmuoti be filtrų, nekoreguoti nuotraukų, nenaudoti labai daug dekotaryvinės kosmetikos. Pridėkite dar šildymo sezono pradžią, kuri mano odai būna labai skausminga, nes atsiranda šerpetojimai ir raudonis. Paskutinę savaitę atsikeliu iš ryto ir džiaugiuosi savo odos būkle, nes susireguliavo riebalinių liaukų veikla ir drėgmės balansas, raukšlės (mimikos, kitų ir nebuvo) mažiau matomos (pati nustebau, prie lūpų juoko raukšlių neaptikta, nors anksčiau buvo), paakių zonoje ratilai tapo žymiai mažesni, nors miegu kaip įprasta.
Jeigu šnekėti apie plaukus, čia be rezultatų kol kas. Plaukai auga, bet ne taip greitai, kaip norėtųsi, o gal reikia tiesiog dar pakartoti kursą. 
Pabaigoje pridursiu kelis žodžius apie nagus, nes gelinis lakavimas prieš gerus kelis mėnesius juos sugadino. Man labai daug mergaičių rašė, kodėl aš be manikiūro. Negalėjau, tiesiog negalėjau, nes nagai buvo pažeisti taip, kad nei vienas lakas nesilaikydavo, o gelinis lakas tiesiog nueidavo per dieną. Stebuklas? Ne, realybė, kai plauni galvą ir jauti vandens temperatūrą nagais. Pagaliau nagai susitvarkė, galiu vėl lakuoti gelinius nagų lakus ir manikiūras laikosi kaip įprastai - 3 savaitės.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad poveikis ir rezultatas man labai labai patiko, todėl drąsiai rekomenduoju išbandyti.

daugiau informacijos https://hairmax.net.pl 

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig