2019 m. sausio 28 d., pirmadienis

ARTISTRY HYDRA-V™ gaivus tonikas


Labas rytas, mano brangieji, pagaliau grįžau prie blogo rašymo, tiksliau pasakyti, priverčiau save grįžti, nes peršalimas ir sloga duoda savo. Net sunku pagalvoti, kaip galima taip ilgai sirgti, juk ir maisto papildus geriu, ir ten, kur būna labai daug žmonių nevaikštau, bet vistiek, daryk ką nori. Nusprendžiau, kad geriausias vaistas nuo ligos gali būti darbas, todėl noriu pasidalinti savo mintimis apie Artistry Hydra-V tonizuojanti drėkinamąjį losjoną.



ARTISTRY HYDRA-V” gaivus tonikas, kuris tinka visiems odos tipams(taip pat jautriai odai), yra gaivinantis tonikas be alkoholio,kuris nuvalo paskutinius nešvarumų ir makiažo likučius ir tuo pačiu gerina odos būklę, ją suminkština ir paruošia, kad oda galėtų patirti visokeriopą “HYDRA-V” kolekcijos siūlomą teigiamą poveikį ir drėkinimą. 
Charakteristika
Tonizavimas yra esminė bet kokio odos priežiūros režimo dalis – padeda nuraminti, pamaitinti ir sudrėkinti odą ir kartu išlaikyti tolygią veido spalvą. Gaivus tonikas yra dar naudingesnis – oda atsinaujina ir pagyvėja, o dėl raminančių ingredientų ir švelnios formulės be alkoholio – atsipalaiduoja, tampa nuraminta ir lygi. Gaivus tonikas tinka visiems odos tipams – sausai, mišriai bei riebiai – ir netgi jautriai odai.
Privalumai
  • Greita absorbcija, oda atgaivinama ir tampa lygi bei tobulai paruošta kitam odos priežiūros režimo etapui.  
  • Iš karto padidėjusi hidratacija. Hidratacijos lygis iš karto padidėja 211 %.
  • Naudingas odos išvaizdai ir pojūčiui. Oda tampa lygi, šilkinė ir elastinga ir atrodo perregima ir spindinti. 
  • Be juodų spuogų reiškia, kad poros nėra užkimštos, o oda gali laisvai kvėpuoti.
  • Plačiai išbandytas.Gaivus tonikas buvo alergologiškai ir dermatologiškai išbandytas.
Komponentai
Norvegijos fiordų vanduo, esantis išskirtinėje “ARTISTRY” “HYDRA-V” liposomų tiekimo sistemos sudėtyje, užtikrina, kad oda būtų greitai ir veiksmingai sudrėkinta ir iš karto patirtų teigiamą poveikį. Rezultatas – oda, kuri tampa lygi ir atrodo spindinti bei atgaivinta, ir yra tobulai paruošta patirti teigiamą “ARTISTRY” “HYDRA-V” kolekcijos poveikį. Raudonieji dumbliai padeda odai išlaikyti savo pačios drėgmę ir įsisavinti švelnios formulės sudėtyje esančius odą raminančius ingredientus, todėl oda tampa nuraminta ir lygesnė tonizavimo proceso metu ir vėliau. 






Mano nuomonė:

Drėkinamoji ARTISTRY HYDRA-V™ veido priežiūros linija viena iš mano favoritų, jeigu kremai ir serumai visiškai ne mano istorija, tai lakštinės vienkartinės kaukės, prausiklis ir tonizuojantis losjonas mano odai labai labai patinka. Kaip bebūtų, bet esant tokiam šaltam orui aš nenaudoju rūgštinių losjonų, reikia labai atsargiai elgtis su savo oda, juolab, temperatūros svyravimai duoda savo. Mano oda T zonoje ir taip šerpetoja, todėl norisi drėkinimo ir mažiau odą erzinančių priemonių, būtent todėl kiekvieną rytą ir vakarą mano rankos pačios pasiimą būtent šį gražų mėlyną buteliuką. Tonizavimo aš niekada nepraleidžiu, man svarbu, kad priemonė būtų lengvos tekstūros, nelipni, nekimštų porų ir paruoštų veido odą tolimesniam priežiūrai. ARTISTRY HYDRA-V™ su savo užduotimi susitvarko puikiai, nedirgina ir nesukelia alergijos, gerai drėkina ir susigeria akimirksniu. Negaliu nepaminėti ir tobulo mėlyno įpakavimo, kuris atrodo labai stilingai. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad savo tobulo dieninio ir naktinio kremo iš Artistry linijos aš vis dar ieškau, o papildomas priemones jau radau. Labai rekomenduoju tiek drėkinamąjį losjoną, tiek vienkartines kaukes, tiek prausiklį.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig