2019 m. vasario 4 d., pirmadienis

SMASHBOX Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation


Gero pirmadienio, mano brangieji, šiandien šnekėsime apie kreminę pudrą iš Smashbox. Dažniausiai, jeigu aš rašau apie makiažą, manęs klausia apie kreminę pudrą, nes veidas atrodo tiesiog tobulai be jokių filtrų ir photoshop programos gudrybių. Tai kur gi paslaptis? Smashbox



Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation
Ilgai išliekantis drėkinamasis makiažo pagrindas
Normaliai/sausai odai.
Mes sukūrėme šį drėkinamąjį makiažo pagrindą, dėl kurio atrodysite puikiai esant bet kokiam apšvietimui. Galime tai įrodyti! Esame vienintelis prekės ženklas, kuris tikrina ir tobulina 22 atspalvių spalvos konsistenciją laboratorijoje „Flashbox Lighting“. Mūsų gerai pasiskirstanti, neriebi priemonė padeda užbaigti makiažą, išlaikant vidutinį ar visą padengimą 15 valandų. Dienos metu apšvietimas keičiasi, jūsų makiažas – ne!
Naudojimas: gerai paskirstykite ant odos šepetėliu, kempine ar pirštų galiukais, pradėkite nuo veido centro. Pati reguliuokite padengimo intensyvumą.
Talpa: 30ml






Be makiažo


Su makiažu prie lango


Profesionalios nuotraukos su makiažu


Mano nuomonė:

Man labai nepasisiekė su pirmu Smashbox PR siuntiniu, kai kelios pudros buvo tiesiog sudaužytos. Likusias dvi tamsiausias pavyko išplauti nuo sudaužytų pudrų likučių (kas buvo labai sunku, tiesa, ir šepetėlius plauti po šitos pudros sunku, nesiplauna visiškai). Po kelių dienų aš gavau naują siuntinuką ir stebuklas, ten buvo irgi beveik visos tamsios spalvos pudros. Mano veido oda gana tamsi, todėl aš naudoju pudras iš Smashbox su numeriukais 2.12, 2.2, 2.22. Iš pirmo žvilgsnio jos atrodo gana tamsios, tačiau puikiai atrodo nuotraukose ir sulygina mano raudonį. SMASHBOX Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation pirmoji versija mano mėgstamiausia tikrai netapo, kažkas buvo su ja ne taip, arba ji paryškindavo poras, arba per mažai maskavo, ar dar kažkas, tačiau ji taip ir stovėjo ant mano kosmetikos staliuko ne naudos. Nauja versija visiškai kitokia, idealiai maskuoja (pudrą galima sluoksniuoti, todėl galima gauti vidutinį arba pilną maskavimo efektą). Ant mano veido tik vienas sluoksnis ir fiksuojanti pudra, išvadas galite daryti patys, veido oda atrodo gana natūraliai, trūkumų nesimato, veido atspalvis lygus, o kaukės efekto nėra. Ant mano veido atspalvis 2.2, jis gana tamsus, su ryškiu geltonu pagrindu. Makiažas išsilaiko ant veido visą dieną, po kelių valandų veidas pradeda blizgėti, tačiau matiškumo niekas ir nežadėjo, todėl aš labai patenkinta, ypač žiemos laikotarpiu, nes pudra neparyškina šerpetojimų ir puikiai drėkina.
Labai rekomenduoju SMASHBOX Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation sausai ir normaliai odai,  galima bandyti ir ant mišrios panaudojus matiškumą suteikiantį pagrindą. 

PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig