2019 m. spalio 28 d., pirmadienis

Sprendimas sausiems plaukams ALAMA PROFESSIONAL HYDRATING plaukų priežiūros linija


Kiek išbandyta skirtingų plaukų priežiūros priemonių, linijų, aliejukų ir kremų per visą blogo rašymo laiką, net pagalvoti sunku. Mano plaukų spalvą, būklę ir norai pastoviai keičiasi, tai norisi glotnumo, tai apimtiems, tai po dažymo reikia tinkamai prižiūrėti plaukų galiukus, tai gydyti galvos odą. Tikriausiai nereikia slėpti, kad naujos plaukų priežiūros priemonės traukia mane parduotuvėje kaip magnetas, vis norisi išbandyti, vis norisi pasiekti geresnio rezultato. ALAMA PROFESSIONAL plaukų linija buvo atrasta visiškai netikėtai, aš gavau mėginukus perkant www.eurokos.lt internetnėje parduotuvėje, išbandžiau ir supratau, OMG, man labai reikia pilnų versijų, nes po pirmo naudojimo mano plaukai atrodo tobulissimo.





ALAMA PROFESSIONAL – tai kosmetikos priemonių serija, kuri priklauso B. APP prekės ženklui. B. APP – tai profesionalios plaukų priežiūros priemonės, kurios pagamintos Italijoje. Šis prekės ženklas skirtas žmonėms, kurie ieško kokybės, autentiškumo kirpykloje ar net namie. Priemonėms gaminti naudojami aukštos kokybės ingredientai ir naujausios technologijos.

Kur pirkti: Eurokos








Mano nuomonė:

Itališkos plaukų priežiūros priemonės kelia pasitikėjimą, tai gera kokybė, malonūs aromatas ir didesni priemonių kiekiai (logiška, priemonės skirtos profesionaliam naudojimui, tačiau tinkami naudoti ir namų sąlygomis). Gamintojas siūlo labai platų asortimentą, mano pasirinkimas HYDRA linija skirta sausiems plaukams prižiūrėti. Aš nusipirkau plaukų šampūną, kaukę ir serumą, nes tikiu, kad visos priemonės geriausiai veikia kartu. Prisipažinsiu, mano vonioje stovi ir linija šviesiems plaukams, bet apie ją pašnekėsime kiek vėliau.
Kiek ilgai aš naudoju šias priemones? Nuo vasaros vidurio, tai reiškia daugiau nei 3 mėnesius, todėl savo nuomonę sudaryti man pavyko.
Pradėsime nuo įpakavimų, jie labai stilingi, naudoti patogų, šampūnas turi pompą, taip dozuoti kiekį patogiausiai. Kaukė atsisuka -užsisuka, buteliukas neslysta rankose, naudojasi taupiai, o kvepia idealiai.
Šnekant apie šampūną noriu pasakyti, kad jis tirštos konsistencijos, turi malonų aromatą, naudojasi labai taupiai. Aš plaunu plaukus du kartus, pirmą kartą šampūnas nuplauna nešvarumus, antrą kartą - veikia pačius plaukus. Plaukus plauna švelniau, nesausina ir po plaukų plovimo jaučiasi, kad plaukai jau nebe tokie sausi ir šukuojasi lengviau. Taip, po šampūno aš naudoju ir plaukų kaukę, kuri idealiai atstato plaukus. Gamintojas siūlo laikyti kaukę ant plaukų apie 5 min, aš laikau kur kas ilgiau, apie pusvalandį. Rezultatas - pamaitinti, žvilgantys, nuostabus ir sveikesni plaukai.
Vienintelis patarimas - gerai išskalauti priemones, nes kitaip plaukai bus sulipę ir riebūs.
Pabaigai kelis žodžius apie aliejinį plaukų serumą su argano aliejumi. Serumas skirtas naudoti po plaukų plovimo prieš šukavimą. Aš naudoju kelis lašus priemonės, to pilnai užtenka tam, kad vizualiai plaukų galiukai atrodytų tobulai gražiai, būtų pamaitinti ir mažiau veltųsi.  Aliejaus konsistencja tiršta, naudojasi taupiai, kvepia stipriai, bet labai maloniai (kaip ir visos priemonės su argano aliejumi).

Apibendrinant noriu pasakyti, jeigu jūsų plaukai sausi, galiukai pažeisti, jūsų plaukams reikia drėkinimo ir norisi jų nepasunkinti, labai rekomenduoju išbandyti ALAMA PROFESSIONAL HYDRATING  plaukų priežiūros liniją, jums tikrai patiks, garantuoju, o rezultatą ant plaukų matysite jau po kelių panaudojimų.


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig