2019 m. spalio 30 d., trečiadienis

Ray Ban tendencijų ir naujos kolekcijos pristatymas Vison Express optikoje


Labas rytas, mano brangieji, praeitą savaitę gavau pakvietimą apsilankyti Kauno Akropolyje ir susipažinti su Vison Express optikoje pristatyta nauja Ray Ban akinių kolekcija. Pasakysiu nuoširdžiai, Kaune nebuvau gerus metus, o Akropolyje dar ilgiau. Noras pamatyti ir apžiūrėti akinius padarė savo, viena valanda ir aš jau žygiuoju Laisvės prospektu link Akropolio.

 Aš turiu labai daug skirtingų akinių, tai mano nepakeičiamas įvaizdžio aksesuaras, todėl tendencijos ir madingi vėjai man labai aktualūs. Ray Ban akiniai vieni iš lyderių rinkoje, formų, spalvų, modelių pasirinkimas labai platus, čia kiekvienas galės pasirinkti pagal savo skonį, veido formą ir norą. Vison Express optikoje jų pasirinkimas milžiniškas. Girdėjau, kad dabar madingi vintažinės formos klasikiniai akiniai, tokie, kokius nešiojo mūsų seneliai. Ne, kol kas tokių neturiu, bet tikrai apžiūrėsiu ir įsigysiu, o mano pasirinkimas labai paprastas - aviatoriaus formos akiniai. Taip, tai nesenstanti Ray Ban klasika, kuri tinka bet kokiai progai ir prie bet kokių drabužių (ar tai tiesiog odinė striukė ir džinsai, arba tai klasikinė suknelė, arba vasarinė lengva palaidinė), su Ray Ban užtikrintai atrodysite stilingai ir nepakartojamai.

Aš manau, kad ir Vison Express optikoje Vilniuje tikrai atrasite savo svajonių akinius, todėl kviečiu apsilankyti ir susipažinti su naujienomis.













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig