2019 m. spalio 30 d., trečiadienis

See By Chloe black dress


Pagaliau vėl sugrįžo nuostabūs orai, saulė, gera nuotaika ir trumpos suknelės. Mano akimis, nieko nėra geriau ir stilingiau, kai trumpa suknelė, ilgaauliai be pėdkelnių ir paltas ant viršaus. Sakyčiau, savotiškas Italškas apsirengimo stilius, kuris man labai artimas. Sakau 'ačiū' tam žmogui, kuris sugalvojo pėdkelnes, tačiau be jų man kur kus fainiau. Šiandien jūsų dėmesiui tobula juoda See by Chloe suknelė ir kaip akcentas Deichmann gyvatės rašto ilgaauliai.



Dažniausiai klasikinės juodos suknelės (apie kurias šneka visos madingos ir stilingos mergaitės) asocijuojnasi su trumpomis, prigludusioms ir paryškinančiomis figūrą. Koks mano pasirinkimas? Viskas priklauso nuo nuotaikos, oro ir figūros ypatumų. Mano silpniausia vieta yra juosmens zona, tik daugiau pavalgai ir viskas, matosi kiekvienas kilogramas, todėl mano dažniausias pasirinkimas - suknelės su diržais, plačiais sijonais ir aukštakulniai. Kodėl Chloe? Tai vienas iš mano mėgtamiausių mados namų rinkoje, plius visos Chloe ir See by Chloe (antros linijos) suknelių turi kišenes. Tai taip patogu, ypač, jeigu tavo rankinukas labai mažas. Juokauju, Chloe suknelės atrodo pasakiškai, nuostabiai, pritrenkenčiai ir labai stilingai. Mano nėra iš naujos kolekcijos, aš ją turiu ilgiau, nei du metus, o ji vis dar madinga, nors modelis nėra visiškai klasikinis, tačiau tinkantis prie mano figūros.
Žinote, kas yra svarbiausiai, žinoti apie savo figūros tipą viską, blaiviai matyti save veidrodyje ir mokėti slėpti trukumus, o ryškinti privalumus. Mano didžiausias privalumas kojos, todėl pagrindinis šio drabužio derinuko akcentas - gyvatės rašto ilgaauliai, kurie ant mano kojų atrodo tobulisssimo. Taip, taip, tobulisssimo, jie tapo pagrindiniu mano rudens drabužinės akcentu. 
Manau niekam nereikia sakyti, kad Deichmann batai mano spintoje stovi šalia Dior, Chloe, Louboutin ir kitų prabangios avalynės dizainerių kūrinių. Kokia išvada? Aš manau, kad reikia turėti skonį, mokėti derinti drabužius ir jaustis patogiai. Deichmann avalynė pasižymi gana gera kokybe, todėl aš pasirinktus ilgaaulius dėvėsiu du dideliu malonumu ir jau tiksliai žinau, kaip derinsiu su kitais (nebūtinai juodais) drabužiais.








Suknelė - See By Chloe
Avalynė - Deichmann
Rankinė - Fendi
Akiniai - Marc Jacobs
Sagė - Vivienne Westwood
Paltas - MaxMara




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig